AFC Hermannstadt îi dă o mână de ajutorul Oțelului în lupta pentru promovare! Sibienii au împrumutat un mijlocaș la Galați

Conducerea clubului Oțelul a fost pusă pe treabă în acest final de an 2017 și a reușit trei achiziții importante pentru partea a doua a sezonului Ligii 3, una în care își dorește să încheie pe primul loc în Seria 1 și să promoveze în Liga a 2-a.

SC Oțelul Galați a anunțat, vineri seară, că a făcut o nouă achiziție pentru returul Ligii a 3-a: mijlocașul central Radu Necșulescu (27 de ani). Acesta a venit sub formă de împrumut de la AFC Hermannstadt, ocupanta locului secund în Liga a 2-a, cu opțiune de transfer definitiv, din vară, pentru clubul gălățean.

Necșulescu are 27 de ani și a mai evoluat la CSS Slatina, Național Sebiș, FC Caracal, FC Balș, CS Ineu și Metalurgistul Cugir, iar în sezonul trecut a fost unul din titularii cu care AFC Hermannstadt a promovat în Liga a 2-a, obiectiv pe care îl are acum și la noua sa echipă.

6 meciuri, dintre care în doar unul ca titular, a evoluat în acest sezon de Liga 2 Radu Necșulescu pentru AFC Hermannstadt. Mijlocașul și-a pierdut postul de titular după promovarea echipei sibiene în Liga 2, odată cu venirea antrenorului Alexandru Pelici și a multor jucători achiziționați în vara trecută.

Aceasta este a treia achiziție făcută de Oțelul în această iarnă, precedentele fiind fundașul central Bogdan Matei (28 de ani) și fundașul dreapta Alexandru David (26 de ani).

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă