Pandurii a încheiat turul fără meci câștigat acasă! Bogoi anunță că va scăpa de jucătorii fără caracter: „Atitudinea unora lasă de dorit, și la antrenament și la meciuri”

Nici în ultima etapă a turului, în fața unei echipe de calibrul asemănător, Pandurii Târgu Jiu nu a fost în stare că câștige pe teren propriu, la Motru. Sâmbătă, gorjenii au fost conduși cu 3-0 de Dacia Unirea Brăila prin hat-trick-ul lui Alexandru Pop, reușit în minutele 45, 48 (pen) și 70, dar au avut șase minute sclipitoare și au egalat incredibil.

Bogdan Dănăricu (73, 79) și Alexandru Vasilescu (75) au făcut ca tabela de marcaj să arate 3-3, iar în prelungiri Pandurii putea înscrie golul victoriei, prin George Tudoran, al cărui șut, de la 23 m, a fost respins cu greu în corner de portar.

După acest rezultat de egalitate, Pandurii a ajuns la 12 partide consecutive fără victorie și a încheiat turul fără succes pe teren propriu, la Motru, unde n-a izbutit decât 5 remize în 9 jocuri, bilanț prin care se situează pe ultimul loc într-un clasament al jocurilor de acasă. Per total, echipa condusă de Adrian Bogoi a încheiat turul pe locul 16, primul retrogradabil, la egalitate de puncte cu Dacia Unirea, care are 43 de goluri marcate (cel mai bun atac din liga 2), dar și 42 primite!

La finalul jocului, ambii antrenori s-au arătat indignați de atitudinea propriilor jucători. Bogoi anunță că va scăpa în iarnă de jucătorii fără caracter!

„Un meci tensionat, între două echipe aflate în criză de puncte. Știam că Dacia Unirea Brăila are jucători foarte buni pe faza ofensivă. A fost o primă repriză echilibrată, în care mai mult noi am avut inițiativa. Am luat toate golurile simplu. Toată linia de fund a greșit, deși în acel compartiment am doar jucători experimentați. Cu două schimbări am reușit să revenim în joc, am egalat, iar pe final puteam câștiga, deși eram în inferioritate numerică, după ce Durkovic fusese eliminat în minutul 87. Atitudinea unor jucători lasă de dorit, și la antrenament și la meciuri. Nu vreau să dau nume, dar cert e că din iarnă vor rămâne doar cei care pot și vor să joace pentru Pandurii. Nu putem continua așa la nesfârșit, trec etapele și pierdem puncte pe greșeli incredibile, greșeli pe care nu le-am văzut în viața mea. Nu putem să ne batem joc de munca altora. Vor rămâne la echipă doar cei care au caracter și care dau suta la sută pe teren. De luni, începem pregătirea jocului cu FC Argeș, chiar dacă se joacă sau nu, până la urmă. Mă voi supune deciziie FRF”, a declarat Adrian Bogoi, care a luat pentru prima dată loc pe bancă de când a fost instalat ca antrenor, până acum neavând acest drept, deoarece nu fusese legitimat la FRF.

Bogoi speră ca echipa să joace din retur la Târgu Jiu

Dacă meciul cu FC Argeș nu se va juca săptămâna viitoare la Motru, ci anul viitor, Bogoi speră ca acestă să se dispute pe noul stadion din Târgu Jiu. Se pare însă că Pandurii nu mai e dorită în orașul lui Brâncuși de factorii de decizie!

„Cui nu-i place să joace pe o asemenea bijuterie?! Nu văd de ce n-ar juca acolo echipa orașului. Poate să joace și alte echipe dacă închiriază terenul (n.r. – Luceafărul Oradea sau ACS Șirineasa, echipe preluate de oameni de afaceri din agrenajul gorjeanului Nicolae Sarcină, s-ar putea muta la Târgu Jiu de anul viitor), a spus Bogoi.

În mandatul lui Adrian Iencsi, Pandurii încheiase cu 3-3 și partida disputată, la Motru, cu Chindia Târgoviște, în etapa a 2-a. După ce oaspeții au condus cu 2-0, gorjenii au făcut 3-2, iar în minutul 76 au fost egalați.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă