Florin Costea nu scapă de ghinion nici la Vâlcea. Șanse mici ca atacantul să joace în Cupă în fața fostei sale echipei, CFR Cluj

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Oct. 2016, 14:09 Liga 2
Florin Costea nu scapă de ghinion nici la Vâlcea.** Șanse mici ca atacantul să joace în Cupă în fața fostei sale echipei, CFR Cluj

După ce a ratat jocul de sâmbătă cu Luceafărul Oradea, căpitanul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Florin Costea, are șanse destul de reduse să fie recuperat până marți, la meciul de Cupă cu CFR Cluj. Costea a forțat în urmă cu o săptămână, în amicalul cu Cozia Călimănești, în urma căruia s-a ales cu o întindere musculară.

„Păcat că nu am putut în jocul cu Luceafărul să folosesc jucători importanți, precum Costea, Stana sau Vasile. Florin Costea a resimțit dureri după amicalul cu Cozia, a făcut și o entorsă, încercăm să îl recuperăm, dar nu știm dacă va putea juca marți, cu CFR Cluj. Stana a făcut temperatură, este răcit, are tratament. Vasile avea probleme la aductori după jocul cu Brașov, acum se simte mai bine, dar nu am vrut să îl forțăm. Stana și Vasile cred că pot fi recuperați pentru marți, cu Florin sunt mai pesimist, dar vedem, mai sunt două zile”, a declarat antrenorul CSM-ului, Jerry Gane.  

Alți doi jucători, Costin Stoica și Radu Georgescu sunt în recuperare după accidentări mai vechi și rămân indisponibili în perioada următoare.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Oct. 2016, 14:09 Liga 2
Pe aceeași temă