Jucători importanți, așteptați la reunirea lotului Forestei. Iencsi, ofertat să fie noul antrenor

Marius ANGHEL 01 Jul. 2016, 11:55 Liga 2

Șansele ca gruparea Rapid CFR Suceava, proaspăt rebranduită în Foresta, să evolueze în eșalonul secund în sezonul viitor, profitând de problemele financiare și organizatorice cu care se confruntă o serie de formații precum Petrolul Ploiești, ACS Berceni sau FCM Baia Mare, par din ce în ce mai mari, din moment ce oficialii clubului au fost sunați din partea FRF pentru a grăbi lucrările care trebuiesc făcute la stadion, necesare omologării pentru Liga a II-a.

În așteptarea anunțului oficial care să certifice participarea echipei sucevene în ediția de campionat 2016-2017 a eșalonului secund, a fost stabilită data reunirii lotului de jucători, primul antrenament urmând să aibă loc luni, de la ora 10:00.

Deocamdată nu s-au finalizat discuțiile cu Adrian Iencsi, care a fost ofertat pentru a ocupa postul de antrenor principal, dar se speră ca negocierile se încheie cu succes până la începutul săptămânii viitoare. La ședința de pregătire de luni va fi prezent însă Bogdan Rusu, fostul atacant al grupării FC Brașov, care a semnat deja contractul de joc cu Foresta. Vor fi prezenți, de asemenea, la stadion, Marius Matei, fost golgheter al echipei sucevene în urmă cu un sezon și jumătate, mijlocașul Răzvan Avram (foto jos, în alb), ex-Gaz Metan Mediaș și FC Brașov, aceștia dându-și deja acordul pentru a îmbrăca tricoul echipei sucevene în sezonul următor.

La primul antrenament sunt așteptați și o serie de fotbaliști suceveni care au mai evoluat în trecutul nu foarte îndepărtat pe Areni, precum Cornel Căinari, Andrei Cerlincă, Constantin Ferariu sau Vlad Stănescu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 01 Jul. 2016, 11:55 Liga 2
Pe aceeași temă