La Brăila se așteaptă întâlnirea dintre partea privată și cea publică pentru a stabili strategia din 2016 a echipei Dacia Unirea: „Suporterii au început să-și facă iluzii”

Marius ANGHEL 17 Dec. 2015, 11:26 Liga 2
La Brăila se așteaptă întâlnirea dintre partea privată și cea publică pentru a stabili strategia din 2016 a echipei Dacia Unirea:**

Fotbaliștii Daciei Unirea nu vor petrece sărbătorile de iarnă cu buzunarele goale. Florin Cârligea va fi „Moș Crăciun” pentru ei și le va plăti primele pentru victoriile pe care elevii lui Alin Pânzaru le-au obținut în sezonul de toamnă.

„Principalul finanțator al echipei le va face cadouri tuturor jucătorilor, Florin Cârligea le va plăti primele de joc pentru meciurile care au avut loc în această toamnă. Fiecare fotbalist va primi bani în funcție de cum și cât a jucat, nu vor fi sume fabuloase, ele se vor situa la nivelul unui salariu. Însă este foarte important ca jucătorii să nu treacă peste sărbătorile de iarnă cu buzunarele goale”, a declarat Valentin Avramescu, președintele Daciei Unirea.

Avramescu, mulțumit de banii primiți din partea autorităților locale

Conducătorul brăilenilor a mai spus că este posibil ca, la ultima rectificare de buget, Consiliul Local să mai aloce bani echipei de fotbal. „Luni, 28 decembrie, la ultima rectificare bugetară din acest an este posibil ca să mai primim bani de la Consiliul Local, însă indiferent de decizia care se va lua, vreau să le mulțumesc pe această cale primarului Aurel Simionescu și consilierilor pentru că ne-au ajutat până acum cu suma de 540.000 de lei, mai mult decât ne așteptam. Oricum, sper ca până la finele anului să avem o întâlnire la care să participe atât partea privată, cât și cea publică, și aici mă refer în primul rând la Consiliul Județean, pentru a stabili strategia pentru anul 2016. Traseul nostru a fost foarte bun până acum, suporterii au început să-și facă iluzii, însă noi trebuie să știm și bugetul pe care vom conta”, a mai spus Avramescu pentru obiectivbr.ro.

În altă ordine de idei, conducerea clubului Dacia Unirea participă astăzi la o ședință la FRF, în legătură cu noile regulamente de licențiere ale echipelor. „Reprezentanții echipelor din prima ligă și cei ai primelor patru formații din Liga a II-a au fost invitați la FRF, unde Viorel Duru va prezenta noutăți în legătură cu regulamentul de licențiere al echipelor pentru campionatul următor”, a explicat șeful Daciei Unirea.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 17 Dec. 2015, 11:26 Liga 2
Pe aceeași temă