Mihai Teja acuză arbitrajul lui Sergiu Popa: „Am avut două penalty-uri și am primit două galbene”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2015, 20:34 Campionat
  • Antrenorul Universității Cluj, Mihai Teja, l-a acuzat pe centralul Sergiu Popa că nu a acordat două lovituri de la 11 metri echipei sale în meciul cu Unirea Tărlungeni.
  • Clujenii au protestat vehement la două căderi în careu ale lui Răzvan Greu, dar în final mijlocașul a fost eliminat pentru aceste faze.


Egalul cu Unirea Tărlungeni, scor 0-0, nu le-a căzut deloc bine clujenilor, care i-au reproșat vehement arbitrului Sergiu Popa faptul că nu le-a acordat penalty la două faze în care Greu a căzut în careu. Jucătorul a primit galben de fiecare dată pentru simulare și a fost eliminat în ultimul minut, 90+2.

„Am avut două lovituri de la unsprezece metri și am luat două galbene și o eliminare pentru ele. Este incredibil! Nu vreau să comentez arbitrajul, dar mi se pare incredibil ca Unirea Târlungeni să aibă un arbitraj ca acesta la noi acasă. Nu știu ce interes ar avea arbitrii să tragă cu ei, nu văd de ce, nu înțeleg. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm , am dominat, dar ne-a lipsit prospețimea , claritatea, ultima pasă”, a spus Mihai Teja, după meci.

După acest egal, Universitatea Cluj se clasează pe locul 9 în Seria a II-a, cu 23 de puncte, tot atâtea cât are și Șoimii Pâncota, echipa de pe locul 10.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Marius ANGHEL 25 Nov. 2015, 20:34 Campionat
Pe aceeași temă