Idolul galeriei din Reșița regretă situația în care a ajuns Metalul: „Păcat de orașul acela și de ce a făcut Rufă acolo, era ceva frumos”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 16:10 Seria 2

Idolul galeriei din Reșița, Marius Staicu, a marcat două goluri fostei sale echipe, Metalul, facilitate de faptul că pe teren, în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, au fost doar juniori. Staicu regretă situația dramatică în care s-a ajuns în Valea Domanului, cu Metalul ca și retrogradată și aflată la un pas de desființare.

„A fost bine pentru noi că s-au prezentat cu juniorii, dar păcat de orașul acela și de ce a făcut Rufă acolo, era ceva frumos. Sunt oameni în fotbal care, în loc să facă bine, strică ce e frumos. Se întâmplă la mai multe echipe, nu numai la Reșița. Asta e țara noastră”, a spus Staicu.

Cu 13 goluri marcate, vârful CSM-ului este lider detașat în topul marcatorilor din Liga a II-a. „Sper să o țin tot așa până la finalul anului și să termin cum mi-am propus, să fiu golgheterul seriei. Vreau să mai dau miercuri 1-2 goluri și să mă distanțez. Dacă batem pe Bihor și UTA, cred terminăm în primele două. Trebuie să scoatem punct și la Chindia. E echipă incomodă. Oricum, acum se joacă doar ca să intri în primele șase echipe, apoi punctele se înjumătățesc, totul se decide în play-off”, a mai afirmat Marius Staicu.   

Miercuri, de la ora 14:00, în etapa a 16-a a Ligii 2, CSM Râmnicu Vâlcea primește vizita unei alte echipe cu probleme grave, FC Bihor Oradea.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Marian Cărăvan și Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 16:10 Seria 2
Pe aceeași temă