Pâncota – Tărlungeni, cu săbiile scoase! Conducătorii celor două echipe fac declarații războinice înaintea meciului direct

Marius ANGHEL 13 Nov. 2015, 12:32 Seria 2

Șoimii Pâncota și Unirea Tărlungeni se vor duela sâmbătă într-un meci care se anunță extrem de tensionat. În euforia victoriei cu FC Brașov, antrenorul celor de la Șoimii Pâncota și-a adus aminte de meciul cu cântec de la Tărlungeni, culmea, unul câștigat de echipa sa cu 3-2. Principalii vizați de furia lui Ionuț Popa au fost antrenorul Dan Bona și președintele Kiss Iosif.

„Ne așteaptă un meci greu cu Unirea Tărlungeni și o să încerc să îi conving pe jucătorii mei să nu plătească polițele din tur, ci să jucăm fotbal. A fost urât atunci, cu antrenorul lor care striga să mai vină o Salvare pentru noi să ne transporte la spital, nu se face așa. Primarul de Tărlungeni a dat dovadă de mare nesimțire, el știe ce s-a întâmplat după acel meci, iar pe antrenorul lor abia îl aștept la Pâncota, fără amenințare! Tot timpul striga «Să vină salvările, să vină salvările pentru jucători!». Am avut vreo doi-trei jucători accidentați după acel meci. Acum, am să-i întreb înainte de meci ce salvări au chemat atunci, ca să le chem și eu acum, vreo două-trei. Să-l aud acum pe domnul antrenor dacă mai are curaj să zică ce zicea în meciul trecut”, a mai spus tehnicianul Șoimilor.

„A fugit ca un laș de la Tărlungeni, nici nu au plătit cazarea”

Replica celor de la Tărlungeni a venit prompt. „Chiar aștept să mă întâlnesc cu Ionuț Popa. Îmi aduc aminte că la finalul acelui meci a fugit ca un laș. Este un nesimțit și să nu uite că au plecat de la Tărlungeni fără să plătească cazarea și masa. Au fugit cu toții imediat după meci”, a reacționat Kiss.

La rândul său, antrenorul Dan Bona a rămas surprins de ieșirea violentă a experimentatului antrenor al echipei arădene. „De unde să audă ce strigam eu de pe bancă în timpul meciului, când el era în tribună! Să nu uite că în acel meci am avut patru bare și trei penaltiuri neacordate, iar arbitrul a fost suspendat după acel meci. După meci nici nu l-am văzut”, a declarat Bona.

Ce spuneau cei doi antrenori după meciul de la Tărlungeni

Meciul de la Tărlungeni din prima etapă a campionatului a fost unul tensionat și cu multe greșeli de arbitraj. Iată ce spunea Bona după acel meci. „A fost o partidă specială, în care totul, dar absolut totul a mers în favoarea echipei oaspete. Au avut noroc cu carul și noi un ghinion teribil la cele patru bare lovite de jucătorii mei. Un factor net favorabil lor a fost arbitrajul. Arbitrii au fost 100 la sută pro Pâncota, dându-le ușor două penaltiuri, pe când noi am avut trei situații în care se impunea 11 metri mult mai clare”, spunea Daniel Bona.

Deși susține că nu are nimic personal cu Pâncota sau cu cineva din stafful „alb-negrilor”, antrenorul brașovenilor avertiza încă de atunci că returul va fi infernal: „Să știe pâncotanii că vor avea un meci infernal cu noi în retur. De fapt, sper să mai prind cât mai multe meciuri directe cu Pâncota, le promit de pe acum că le va fi foarte greu cu mine și băieții mei”.

Antrenorul Ionuț Popa declara în presa arădeană după meciul cu cântec de la Tărlungeni că jocul a fost unul „diabolic”, însă la acel moment nu s-a plâns de niciun incident! „A fost un meci diabolic, cum rar am trăit în cariera mea. Gazdele au avut patru bare și alte două situații de singur cu portarul, noi am mai avut trei ocazii rarisime, plus un penalti ratat pe final. Sunt corect și recunosc că după numărul de ocazii clare create, Tărlungeniul poate ar fi meritat victoria, dar o merităm și noi la fel de mult. Am fost echipa ceva mai proaspătă în partea a doua, dar asta și pentru că adversarul a contat la un moment dat pe 7-8 jucători de peste 30 de ani. Eu zic că posesia ne-a aparținut, dar la fel de adevărat este că și ei au venit peste noi în urma unui joc mai tare, bărbătesc, la care – până la urmă – i-am făcut față. În fine, mai trebuie să recunosc că și norocul a fost de partea noastră, dar, știți cum e, norocul ți-l mai faci și singur”, declara Ionuț Popa.

Așadar, sâmbătă, Ionuț Popa versus Dan Bona și Iosif Kiss.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 13 Nov. 2015, 12:32 Seria 2
Pe aceeași temă