VIDEO | Săgeata, egala Brăilei aflată în inferioritate. Butoiu: „Fotbalul ne-a pedepsit astăzi”

Săgeata Năvodari nu a reușit să o învingă pe CF Brăila, sâmbătă, la Năvodari, în etapa a 11-a a Ligii a II-a, seria întâi. Scorul a fost 2-2, după ce gazdele au condus cu 2-1 la pauză, au beneficiat de un om în plus și au ratat mai multe ocazii.
 
CF Brăila a egalat în inferioritate numerică. Au înscris Srdic (38), Muzac (42 – din penalty), respectiv Pușcașu (35) și fratele lui Bănel Nicoliță, Stelică (74). În minutul 52, Petean, de la CF Brăila, a primit roșu direct după un fault asupra lui M. Chițu.

Butoiu: „Am avut meciul în mână, meritam victoria”

„Fotbalul ne-a pedepsit astăzi (n.r. sâmbătă). La 2-1 și cu un om în plus, am avut patru ocazii clare de gol. Așa se întâmplă în fotbal, când nu marchezi tu, înscrie adversarul. Îmi pare foarte rău că nu am reușit să câștigăm, pentru că am avut meciul în mână. N-am știut să gestionăm avantajul numeric și am și ratat mult. În etapa trecută, Deletic a înscris de două ori, acum n-a mai reușit. Am pierdut două puncte. Meritam victoria cu prisosință. Mai sunt șanse de promovare, însă, deocamdată, nu mai avem acest obiectiv. Este o situație grea la club și nu știu dacă vom mai reuși să ținem jucătorii”, a declarat antrenorul Săgeții, Gică Butoiu.

Pânzaru: „Când am rămas în zece jucători, eu mă așteptam să facem 2-2”

„Ambele echipe și-au împărțit perioadele bune. Cred că ne era mai ușor dacă intram în repriza a doua cu avantaj. Totuși, după eliminare, am reușit să compensăm omul în minus, ne-am mobilizat, și am avut multe momente în care am fost mai periculoși decât năvodărenii. Sigur, au avut și gazdele situații de a face 3-1, iar, dacă înscriau, jocul se închidea. Când am rămas în zece jucători, eu mă așteptam să facem 2-2. Nu știu dacă rezultatul e echitabil, dar pentru noi, e unul bun, contra unei echipe bune”, a spus și Alin Pânzaru, principalul lui CF Brăila.

Săgeata s-a menținut pe locul 3

În ciuda acestui semi-eșec, Săgeata a rămas pe locul trei în clasament, cu 21 de puncte, iar în etapa viitoare, sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 11.00, va întâlni în deplasare ACS Berceni, formația de pe poziția a noua, cu 11 puncte.

SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI    2
CF BRĂ‚ILA            2

Srdic ”38, Muzac ”42 – pen. / Pușcașu ”35, St. Nicoliță ”74

Albuț – Fl. Pătrașcu, I. Ursu, R. Damian, Bruno – Muzac, I. Stana – M. Chițu (Eloy ”89), Cr. Ganea, Deletic (Al. Vieru ”71) – Srdic
Rezerve neutilizate: Ormenișan – Iloie, Dunjic, Vagner, E. Năstase
Antrenor: Gheorghe Butoiu

Cr. Mitrea – D. Spiridon, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Petean, Frunză (cpt.), Bg. Spătaru (G. Iordache ”64), Al. Niță (St. Nicoliță ”69) – Onofraș (M. Dima ”90), Pușcașu
Rezerve neutilizate: Leu – Olenic, A. Radu, Ndigwe
Antrenor: Alin Pânzaru
Eliminat: Petean ”52 (roșu direct)

Stadion: Flacăra (Năvodari); Spectatori: 100; Arbitru: Cătălin Marian Pană; Asistenți: Andrei Simonis și Cosmin Vătămanu (toți din București); Jucătorul meciului: Apostol Muzac.

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: Alexandru RAITA
Video: Litoral TV

Pe aceeași temă