UTA „Bătrâna Doamnă” poate deveni UTA pe 16 martie

Marius ANGHEL 04 Mar. 2014, 12:24 Diverse
UTA „Bătrâna Doamnă

În urma mesei rotunde de la sala „Ferdinand” din incinta Primăriei, dar și a ședinței publice de la Sala Sindicatelor a devenit tot mai evident faptul că singurul proiect viabil, susținut de autoritățile locale, Universitățile arădene, Old Boys UTA și marea parte a iubitorilor fotbalului arădean, este cel al UTA-ei Bătrâna Doamnă. Ca o consecință firească Suporter Club UTA face următorul pas, poate cel decisiv, pe 16 martie. Iată și comunicatul ce anunță acest lucru:

„Se convoacă Adunarea Generală a Suporter Club UTA, în conformitate cu prevederile art. 24 din Statutul asociației, în ședință extraordinară, pentru data de 16 martie 2014, ora 19, la Old Lady`s Pub, strada Poetului nr. 5, mun. Arad, jud. Arad, având următoarea ordine de zi:

1. Luarea unei decizii referitoare la cedarea temporară a dreptului de folosință a siglei, numelui și culorilor clubului de fotbal „UTA Arad” către echipa de fotbal a asociației „UTA Bătrâna Doamnă” ce evoluează în prezent în Liga a IV a. Termeni și condiții.

2. Completarea unui loc vacant de membru simplu în Consiliul Director al asociației.

Criterii vot în Adunarea Generală:

* Au drept de vot membrii care au deținut acest drept la precedenta Adunare Generală, în conformitate cu prevederile valabile la acea dată, precum și membrii noi înscriși de la data ultimei Adunări Generale

* Pot dobândi drept de vot persoanele care optează să se înscrie în asociație până la data și ora Adunării Generale, cu condiția achitării taxei de înscriere de 10 lei și a cotizației pe un an de zile (50 de lei)

* Cotizația se poate achita membrilor Consiliului Director cel mult până la ora începerii Adunării Generale

* Totalitatea membrilor cu drept de vot va constitui cvorumul de ședință

* Se acceptă delegarea votului conform prevederilor Statutului.”

Marius ANGHEL 04 Mar. 2014, 12:24 Diverse
Pe aceeași temă