Urican: „Nu întotdeauna cel mai bun câștigă”

Mihai Andries 03 Mar. 2014, 11:39 Campionat
Urican:**

Sâmbătă, FC Clinceni a suferit un dureros eșec pe teren propriu, în fața uneia dintre contracandidatele la promovare, CSMS Iași. După un meci dominat mai bine de o oră de către ilfoveni, cu o grămadă de ocazii ratate la poarta lui Caparco, oaspeții au dat lovitura, deschizând scorul prin Bosoi.

Ieșiți la atac pentru a egala, ilfovenii au mai primit un gol cu șase minute înainte de final, astfel că golul lui Arman Karamyan în minutele de prelungire nu le-a mai fost de mare folos. Eșecul a coborât echipa de pe podium, astfel că ilfovenii ocupă acum locul 4, la egalitate de puncte cu conjudețenii de la Berceni.

Primele reacții din tabăra Clinceniului au venit prin vocea directorului tehnic Ciprian Urican, venit la echipă în această iarnă.
„E frustrant, chiar dureros, să pierzi o partidă pe care am controlat-o 90%, creându-ne cel puțin 6 ocazii imense de gol. Echipa noastră a arătat caracter și atitudine, toți trebuie felicitați, fără excepție. Din păcate, în fotbal, nu întotdeauna cel mai bun câștigă! Am avut mult ghinion, dar dacă am pierdut înseamnă că am făcut și greșeli, pe care le vom corecta, cu siguranță, până la jocul următor.” a declarat acesta.

Urican este ferm convins că echipa sa își va reveni repede după acest eșec. „Există o vorbă: >! Așa vom fi și noi, începând de luni! Avem cel mai valoros lot din ambele serii ale ligii a doua și vom demonstra acest lucru prin rezultate, pe teren!” a mai adăugat tehnicianul.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 03 Mar. 2014, 11:39 Campionat
Pe aceeași temă