CS Universitatea a plecat de azi la București, deși luni decolează spre Antalya

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 16:43 Pregătiri, amicale
CS Universitatea a plecat de azi la București, deși luni decolează spre Antalya

De teamă că vremea se va înrăutăți și vor avea probleme cu deplasarea spre Capitală, oficialii formației CS Universitatea Craiova au schimbat planul din acest sfârșit de săptămână. Astfel, plecarea spre București a avut loc astăzi, și nu duminică așa cum era programat inițial, iar decolarea spre Antalya, pentru cel de-al doilea stagiu, va avea loc luni dimineață, la ora 6.00, de pe Aeroportul „Henri Coandă”.

Elevii lui Ovidiu Stângă vor avea astăzi liber, dar mâine vor susține două antrenamente, iar duminică dimineață unul, acestea urmând să se desfășoare în cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani.

CS Universitatea se va pregăti la Belek în intervalul 3-15 februarie, în acest cantonament urmând să se dispute și cinci jocuri de verificare, ce nu au fost încă date publicității de către oficialii craioveni.

Lotul lui Ovidiu Stângă pentru acest al doilea stagiu de pregătire de pe pământ turcesc îi cuprinde pe următorii: Brac, Irimia, Latinovic – Cârjă, Kitanovski, Pătrașcu, Ljubinkovic, Izvoranu, Patriche, Vătăjelu, Velcovici, Ionescu, Pleșan, Ferfelea, Cîju, Ganea, Precup, Sin, Varga, Curelea și Voinea.

Acestora li se va alătura de pe 9 februarie și juniorul Andrei Ivan, care se află deja în Antalya, cu naționala Under 17 a României. Nu au făcut deplasarea, față de primul stagiu, Răzvan Gorovei, care este accidentat, și Ionuț Șerban, care nu s-a înțeles în privința contractului cu oficialii CS Universitatea Craiova.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 16:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă