Varianta Albena a căzut! Iașiul pleacă în Antalya

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 17:09 Pregătiri, amicale
Varianta Albena a căzut!** Iașiul pleacă în Antalya

CSMS Iași va efectua cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii în Antalya, varianta Albena (Bulgaria) căzând în ultimul moment, din cauza condițiilor meteo. Anunțul a fost făcut de președintele executiv Florin Prunea.

„Varianta Albena a căzut și vom merge în Antalya, acolo unde vremea este bună și putem juca meciuri amicale în condiții optime. Echipa va pleca săptămâna viitoare în Turcia, dar încă nu știm exact data și locul. Căutăm cea mai bună ofertă și plecăm imediat cum găsim bilete de avion. Trebuie să ne mișcăm cât mai repede”, a declarat președintele executiv Florin Prunea, care nu a mai ajuns astăzi în Bulgaria, din cauza drumurilor închise.

„Azi planificasem să merg până la Albena pentru a vedea cum sunt terenurile unde urma să jucăm, dar nu am putut ajunge. În Bulgaria a nins abundent, iar la noi drumurile în județul Constanța sunt închise. Am ținut legătura în permanență cu cineva din Albena și, din câte am înțeles, terenurile sunt acoperite cu zăpadă. În aceste condiții, lucrurile sunt clare, nu mai avem cum să mergem în Bulgaria și am luat decizia să plecăm în Antalya”, a mai spus Prunea.

Inițial, oficialii ieșeni stabiliseră ca echipa să meargă în cantonament în Antalya, dar în cele din urmă au optat pentru varianta Albena datorită costurilor mai reduse. Echipa din Copou va sta în Antalya între 12 și 14 zile.

O zi liberă după stagiul de la Cheile Grădiștei

CSMS Iași a încheiat astăzi stagiul de pregătire de la Cheile Grădiștei, primul al iernii. Echipa pregătită de Marius Lăcătuș a efectuat în cursul dimineții un ultim antrenament în stațiunea brașoveană, iar după servirea mesei de prânz a plecat spre Iași.

Vineri, ieșenii vor avea zi liberă, iar sâmbătă se vor reuni în Copou, unde vor continua pregătirea până la decolarea spre Turcia. În avionul pentru Antalya vor urca și cei doi străini aflați în probe, albanezul Hoxha și croatul Radina.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 17:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă