Disponibilizări în masă la Vișina Nouă: „Ne-a reziliat contractul la toată lumea”

Marius ANGHEL 13 Dec. 2013, 14:41 Stiri
Disponibilizări în masă la Vișina Nouă:**

 Deși pe loc de play-off, ce ar fi trebuit să aducă liniștea în tabăra celor de la Sportul Vișina, apele sunt tulburi. Oficialul formației din eșalonul al treilea, Adrian Rafailă, a susținut că niciunui jucător nu i-a fost reziliat contractul, însă acesta este contrazis de unul dintre jucători, care a declarat că au semnat cu toții rezilierea contractelor.

Întâlnirea din această săptămână a oficialilor clubului cu jucătorii s-a soldat cu o măsură pe care componenții echipei au primit-o cu stupoare. Deși directorul sportiv al celor de la Sportul Vișina, Adrian Rafailă, a declarat că nu s-au luat decizii în privința lotului de jucători, componenții grupării din eșalonul al treilea îl contrazic.

„Ne-a reziliat contractul la toată lumea. Suntem liberi de contract la momentul actual. Ne-au spus că ne vor suna în ianuarie, pe cei de care vor avea nevoie, dar dacă ne găsim echipe, suntem liberi să semnăm. Nu sunt sigur dacă mă mai întorc. Unii dintre noi ne așteptam, alții nu, dar asta a fost decizia lor. Ne-a spus că patronul nu a fost mulțumit. Nu am avut ce să facem, am semnat, am fost toți de acord. Nu ne-a dat nimic în plus din contract, ne-a dat salariul pe luna aceasta. Consider că am avut un parcurs bun, suntem pe locul patru, într-adevăr rezultatele în ultimele meciuri nu au fost foarte bune, puteam obține mai mult, dar cred că a fost destul de bine. Asta este, conducerea nu a fost mulțumită, vom vedea ce vom face”, a declarat un jucător al echipei Sportul Vișina, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Sportul Vișina a încheiat sezonul pe locul patru în clasamentul seriei, cu 22 de puncte acumulate. Formația din eșalonul al treilea are finanțare privată, fiind susținută de omul de afaceri Ionel Savu. Meciurile din retur se vor relua pe data de 28 februarie. Rămâne de văzut care va fi lotul de jucători pe care tehnicianul Marcel Ploaie îl va avea la dispoziție pentru abordarea partidelor din primăvară.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 13 Dec. 2013, 14:41 Stiri
Pe aceeași temă