Lăcătuș: „Sunt convins că putem câștiga meciul cu Rapid”

Mihai Andries 21 Oct. 2013, 18:52 Campionat
Lăcătuș:**

Antrenorul formației CSMS Iași, Marius Lăcătuș, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că jucătorii săi pot învinge echipa Rapid în primul său meci oficial de la preluarea conducerii tehnice a grupării moldovene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Ne așteaptă un meci foarte greu împotriva Rapidului. Este un meci foarte important în ceea ce privește clasamentul. Nu va fi simplu, dar sunt convins că putem învinge Rapidul. Am în lot câțiva jucători experimentați, care au multe meciuri jucate în Liga I și sunt convins că aceștia știu să trateze un meci așa cum este cel cu Rapid. Mă bazez pe experiența lor. Băieții s-au antrenat foarte bine în aceste zile și am simțit că au multă încredere în ei. Am reușit să-i cunosc destul de bine de când am venit la echipă. Sper că și-au dat seama că eu sunt un om deschis dialogului”, a spus Lăcătuș.

Tehnicianul a menționat că nu va lua vreo măsură specială pentru Daniel Pancu sau pentru vreun alt jucător al formației bucureștene. „Nu voi lua vreo măsura strictă în privința vreunui jucător advers. Chiar dacă acesta e Pancu ori Doman, toți vor fi tratați la fel. Avem nevoie de un marcaj bun, în zonă, care să poată anihila orice adversar”, a explicat Lăcătuș.

Echipa CSMS Iași întâlnește, miercuri, de la ora 15.00, pe teren propriu, formația Rapid București, într-o partidă restantă din cadrul etapei a VII-a a Ligii a II-a.

 

Sursa: Mediafax

Mihai Andries 21 Oct. 2013, 18:52 Campionat
Pe aceeași temă