CF Brăila și-a amânat reunirea! Pânzaru: „Nu va afecta cursul pregătirilor”

Marius ANGHEL 15 Jul. 2013, 13:04 Pregătiri, amicale
CF Brăila și-a amânat reunirea!** Pânzaru:

„Decât să începem cu multe semne de întrebare, am preferat să amânăm începerea pregătirilor cu cel mult o săptămână”, explică Adelin Soare

Conform planificării inițiale, astăzi după-amiază, lotul echipei CF Brăila ar fi trebuit să se reunească la stadionul Municipal pentru a demara pregătirile în vederea sezonului competițional 2013-2014. Reunirea s-a amânat însă pentru mijlocul acestei săptămâni sau poate chiar pentru lunea viitoare.

CF Brăila traversează o perioadă mai puțin fastă după ce, în urma atenționărilor Curții de Conturi, Consiliul Județean a anunțat că nu va mai ajuta cu bani echipa fanion a orașului, iar soluțiile clare de finanțare încă nu s-au concretizat, așa cum reiese din declarația președintelui Consiliului de Administrație, Adelin Soare.

„Decât să începem pregătirile cu multe semne de întrebare în privința traseului nostru din viitorul sezon, am preferat să amânăm începerea pregătirilor cu cel mult o săptămână. Este posibil să demarăm antrenamentele miercuri, dar nu mai târziu de lunea viitoare. Sunt discuții în acest moment referitoare la finanțarea echipei și ele sper că se vor finaliza în cel mai scurt timp. Un lucru este cert în acest moment, CF Brăila va evolua în Liga a II-a”, a precizat Adelin Soare.

Antrenorul Alin Pânzaru consideră că amânarea, chiar și cu o săptămână, a reunirii lotului nu reprezintă o problemă dacă în această perioadă se va rezolva favorabil actuala situație. „Există o stare de incertitudine dar, din punctul meu de vedere, amânarea reunirii lotului cu o săptămână nu va afecta cursul pregătirilor. Campionatul se pare că va demara la începutul lunii septembrie, avem timp pentru a parcurge toate etapele de pregătire. Nu mai acceptăm jumătăți de măsură, vrem să știm clar ce avem de făcut”, a spus la rândul său antrenorul Alin Pânzaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 15 Jul. 2013, 13:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă