Guliu recunoaște superioritatea Farului: „Și-au dorit din suflet să câștige”

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 13:22 Campionat
Guliu recunoaște superioritatea Farului:**

La finalul partidei de la Constanța, antrenorul celor de la Săgeata, Mihai Guliu, a spus că Farul a meritat victoria și că acest lucru s-a văzut și pe teren.

„Pentru noi meciul acesta a fost unul de vacanță pentru că noi am sărbătorit. Am venit cu jucătorii care au jucat câte 15-20 de minute în acest campionat sau care nu au jucat deloc. Am venit să facem un meci bun, să scoatem un punct, dar, din păcate, nu am reușit. Farul și-a dorit din suflet să câștige acest meci, s-a văzut și atitudinea lor în joc și s-a văzut că la sfârșit, echipa Farul a fost mai bună decât noi. Felicit galeria Farului care a fost extraordinară, mi-a plăcut felul în care au cântat și i-au încurajat pe fariști.

Nu am fixat încă nimic pentru noul sezon. Ne vom întâlni miercuri pentru a sta de vorbă cu domnul primar, să stăm de vorbă cu toată lumea. Mâine se va ști dacă luăm licența și va trebui să ne întâlnim să stabilim staful tehnic și noul antrenor. Miercuri, jucătorii își vor primi restul de bani din prime, iar după data de 20 iunie, zic eu, că ne vom reuni pentru a ne pregăti de Liga 1. Am încheiat și un contract cu FC Farul, iar jocurile de pe teren propriu le vom disputa pe „Farul” din Constanța. Avem dreptul de a juca un an de zile pe alt stadion și chiar azi am vorbit cu domnul primar care ne-a promis că de luni vor începe lucrările la stadionul „Flacăra” și în maxim șase luni vom putea evolua pe stadionul nostru acolo unde ne așteaptă toți suporterii”.

Întrebat dacă meciul de ieri ar ridica unele semne de suspiciune din partea lui Vasile Șiman, Guliu a explicat: „Nu există niciun fel de suspiciune pentru că și domnul Șiman a câștigat astăzi și cred că la ei ar fi ceva suspiciuni. Eu le-am spus băieților să joace și să câștige acest meci. Din păcate, atât am putut. Lui Diaby și lui Anițoiu le-au expirat contractele, Ologu era suspendat, iar Zaharia, Vezan, Apostol și Popa au avut liber pentru că au fost obosiți. Nu avem cum să batem Farul astăzi pentru că s-a văzut dorința lor de a câștiga.”

În privința lotului pe care Săgeata îl va avea pentru Liga I, Gulia a declarat: „E clar că vom restructura lotul pentru că nu putem să ne batem cu Steaua și Dinamo cu lotul actual. Probabil vor rămâne 8-10-12 jucători, dar vrem să aducem încă 10-15 jucători, dar asta depinde și de antrenorul care va veni. Avem câțiva antrenori pe listă, dar vom vedea cu cine ne vom înțelege și după aceea vom alcătui și lotul pentru Liga 1.” a conchis Guliu.

Articol și foto de Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 13:22 Campionat
Pe aceeași temă