Farul s-a salvat matematic de la retrogradare prin victoria în fața Săgeții!

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 12:29 Campionat

Farul Constanța a reușit să se salveze de la retrogradare cu victoria de pe teren propriu împotriva celor de la Săgeata Năvodari, scor 3-1. Năvodărenii, promovați în prima ligă, au aliniat o echipă schimbată față de restul campionatului. Mihai Guliu a decis să le dea o șansă și jucătorilor care au evoluat mai puțin în acest sezon sau chiar deloc. „Marinarii” au profitat de această decizie și s-au impus la scor în fața năvodărenilor, astfel salvându-se și matematic de la retrogradare.

Meciul a început bine pentru Farul care a reușit să deschidă scorul în minutul 14 prin George Călințaru după o acțiune prelungită de atac a gazdelor. Scorul pauzei a fost stabilit de Sorin Chițu, care a reușit să înscrie în poarta fostei sale echipe în minutul 30, când l-a driblat pe Gordin și a înscris în poarta goală. După pauză, fariștii au mai înscris odată prin Buzea, care a înscris din cu un șut interiorul careului.

Golul de onoare al oaspeților a fost marcat de fostul jucător al Farului, Cristian Pantelie, care a marcat după o bâlbâială în careu a celor de la Farul. Scor final 3-1, iar fariștii pot sărbătorii rămânerea în eșalonul secund al fotbalului românesc.

FARUL CONSTANȚA
SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI
3-1

Călințaru ”14, S. Chițu ”30, Buzea ”50 / Pantelie ”75

Vl. Neagu – Băjan, Buzea, Bumbac, Nițescu – Fuchs (Ivanovici ”66), Săceanu – Ghenciu (Igiroșanu ”46), Sg. Popescu, Călințaru (Coteanu ”69) – S. Chițu (cpt.)
Antrenor: Ion Răuță

Gordin – I. Filip (Taifas ”77), Sg. Bar, Nazîru, Bold – Cazan, Bangheorghe (I. Comșa ”86), Coconașu, Dogaru (Pletea ”87) – Șicu (cpt.), Pantelie
Antrenor: Mihai Guliu

Articol și foto de Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 12:29 Campionat
Pe aceeași temă