Cu excepția retraselor, puține cunoscute la retrogradare

Mihai Andries 10 May. 2013, 17:55 Microscop
Cu excepția retraselor,** puține cunoscute la retrogradare

12 echipe (excluzând Poli Timișoara II, care oricum nu ar fi început campionatul) au abandonat competiția până acum, ocupând tot atâtea locuri retrogradabile în Liga a IV-a. Pentru evitarea restului de locuri s-a dus o luptă aprigă până acum, fără de folos pentru unele echipe care au deja sentința semnată.

FRF spune că se retrogradează direct de la locul 10 în jos, dar vor fi și trei ghinioniste de pe locul 9, lista „picatelor” matematic cuprizându-le înaintea etapei a 23-a, care va începe de la ora 18, pe Sportul II, Chiajna II și mai mult ca sigur Plimob. Nu mai au mult nici Alexandria, Tunari, Vladimirescu, Apă Craiova

În schimb, în seria I mai trag ceva speranțe Ceahlăul II, Miroslava și Aerostar, cu mai multe șanse pentru ultimele două. În seria a II-a, Titu are emoții din postura de ocupantă a locului 9. În seria a III-a, lupta principală se dă între Vișina Nouă și Voluntari, cu foarte mici emoții și la Clinceni.

În seria a IV-a, bătălia pentru salvare se duce mai mult între Autocatania și Vulturii Lugoj, dar nici Mătăsari sau Făget (dacă nu își ia înapoi cele patru puncte) nu se simt în largul lor. În seria a V-a, Sănătatea, Seso și Europa se luptă până la final pentru a termina pe locul 8 și a evita locurile 9 și 10. În fine, în ultima serie, lupta se dă în trei pentru evitarea locului 9, Reghin, FCM Târgoviște și Civitas riscând retrogradarea directă dacă termină pe fatidica poziție, din cauza punctajului modest avut în acest moment.

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto CS Concordia

Mihai Andries 10 May. 2013, 17:55 Microscop
Pe aceeași temă