„Lanterna” vrea victoria la Brașov pentru a părăsi ultima poziție

Marius ANGHEL 30 Apr. 2013, 11:25 Seria 2

Meci greu pentru ALRO Slatina în runda actuală. Echipa pregătită de Dan Oprescu întâlnește, în deplasare, una dintre favoritele la promovare, Corona Brașov, echipă situată la egalitate de puncte cu liderul, ACS Poli Timișoara.

Lotul grupării slătinene va efectua deplasarea la Brașov, miercuri, după susținerea antrenamentului de dimineață, urmând ca joi să întâlnească Corona, formație angrenată în lupta pentru promovarea în Liga I. Adversara slătinenilor se află la egalitate de puncte cu ACS Poli Timișoara, însă echipa de pe Bega are un golaveraj mai bun, cele două formații fiind principalele favorite la accederea în primul eșalon. Misiunea slătinenilor în a reveni cu puncte de pe terenul brașovenilor va fi foarte grea, partida fiind abordată din postura de outsideri.

ALRO are mare nevoie de puncte pentru a părăsi ultimul loc, aflându-se la o lungime distanță de Luceafărul Oradea, formație ce întâlnește în această etapă, în deplasare, CS Mioveni. Slătinenii sunt optimiști în privința obținerii unui rezultat bun, în ultimele două partide reușind evoluții care-i determină să spere că pot furniza surpriza.

Dan Oprescu nu va putea conta pe serviciile atacantului Alex Marin, care acuză în continuare probleme medicale după entorsa suferită. „Vârful” echipei slătinene s-a antrenat separat, iar șansele de a face deplasarea la Brașov sunt reduse. Lotul divizionarei secunde va petrece noaptea dinaintea partidei la Hotel Atlas.

Meciul Corona Brașov – FC Olt Slatina se va disputa joi, 2 mai, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul Carpați.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 30 Apr. 2013, 11:25 Seria 2
Pe aceeași temă