După golul din prelungiri al lui Agbleta, Bucovina stă pe cinci până marți seara!

Mihai Andries 23 Apr. 2013, 01:10 Stiri

Ultimul meci al rundei a 20-a a Ligii a III-a va avea loc marți de la ora 17, între Sporting Suceava și CSM Moinești. Până atunci însă Bucovina Rădăuți a profitat de contextul norocos, după ce Oțelul II și Petrotub au pierdut vineri și a urcat pe locul 5 ca urmare a victoriei în fața Aerostarului. Sucevenii au avut mult de pătimit până au cules cele trei puncte puse în joc, primind o replică bună de la băcăuani.

Scorul la pauză avea să le fie favorabil oaspeților, care au deschis scorul prin Stoian în minutul 38, cu un șut la colțul lung, contrar desfășurării jocului. După reluare, Bucovina i-a aruncat în teren pe Agbleta și Alupei și jocul echipei s-a schimbat în bine, primul având să fie și eroul partidei. După aproape o oră de joc a venit și golul de 1-1 cu o reușită de excepție a lui Zaremba, șut de la 30 de metri!

Intrat în minutul 79, antrenorul Burlacu a adus un pic de limpezime în jocul echipei sale, care avea să dea lovitura în minutele de prelungire, atunci când Francis Agbleta a marcat golul victoriei.

Iată și formulele de joc folosite de cele două echipe:

Bucovina: Butnariu, Hrimiuc (52 Agbleta), Breniuc (66 Obreja), Duțică, Vitu (52 Alupei), Păsăilă, Zaremba, Stoian, Ionesi, Apostol (79 Burlacu), Sadoveac. Nu au fost folosiți:Bujdei –  Viu

Aerostar: Roca – Ichim, Patriche, Burcă, Magirescu, Stoian, Gucean, Tofan, Honea, Pasniciuc, Pavel Rezerve: Vizitiu – Nica, Gheorghe, Neagu, Popa

 

Foto Relu BRĂ‚ILEANU


 
Mihai Andries 23 Apr. 2013, 01:10 Stiri
Pe aceeași temă