„Dacă nu câștigăm cu FC Olt, acest succes nu înseamnă mare lucru”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 13:59 Campionat

Adrian Falub a optat pentru o linie defensivă inedită în confruntarea de la Brașov. Gligor a rămas punct fix în centrul apărării, alături de el fiind trimiși debutantul Supic și Gabriel Siminic. Cel din urmă a evoluat în ultimele minute și ca mijlocaș de bandă, după schimbările lui Monac și George Neagu.

„Joc acolo unde este nevoie de mine și încerc să îmi fac cât mai bine datoria. Supic s-a integrat foarte bine, după cum s-a văzut, ne-am înțeles fără probleme. Atâta timp cât nu am primit gol, cred că ne-am făcut bine cu toții treaba. Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că am avut mare, mare noroc la acea ratare din final. E și vina noastră că am ajuns să depinde de acea fază, căci puteam să ne distanțăm pe tabelă la ocaziile avute în partea a doua”, a remarcat Siminic.

Fundașul UTA-ei a vorbit și despre importanța succesului obținut la Brașov: „A fost un meci greu, în care ne-am propus să nu primim gol și să înscriem pe contraatac, ceea ce ne-a și ieșit. Este o victorie foarte importantă pentru noi, dar dacă nu vom reuși să câștigăm săptămâna viitoare pe teren propriu cu FC Olt (na. vineri, de la ora 17), acest succes nu înseamnă mare lucru. Avem un moral bun acum, trebuie să o ținem tot așa”

Spre finalul confruntării, după ce Adrian Falub efectuase toate cele trei schimbări, Gabriel Siminic a părăsit terenul pe targă, acuzând o accidentare la mână. Se părea că UTA va fi nevoită să evolueze în zece jucători ultimele minute, la fel cum se întâmplase în partida tur când Calvin ieșise accidentat, dar nu a fost cazul: „Am o rană deschisă la mână, dar nu s-a pus problema să nu pot continua. Chiar dacă m-a durut, am revenit pe teren pentru că era nevoie de mine”, a încheiat Siminic.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 13:59 Campionat
Pe aceeași temă