Glonțul nu a nimerit pe lapoviță!

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 11:41 Stiri
Glonțul nu a nimerit pe lapoviță!

Pe lapoviță și o suprafața de teren moale, Sebișul a găzduit una dintre formațiile cu pretenții din seria a V-a a Ligii a 3-a. Calitatea partidei nu a fost prea ridicată, însă presărată cu destule ocazii de-o parte și de alta. Chiar dacă Naționalul a fost echipa mai dornică de a-și apropia victoria, rezultatul de egalitate poate fi considerat echitabil, mai ales după ce Oșorheiul a irosit o ocazie mare de gol în minutele de prelungire.

Mihai Petcuț a surprins puțin prin trimiterea fundașului central, Ionuț Buta, în ofensivă alături de Ceaca. Bodea a replicat și el cu o formulă în care și-au găsit locul nu mai puțin de cinci fotbaliști ofensivi. Și, dominând ușor ostiliățile, orădenii și-au manifestat încă din start intențiile de a lua toate punctele de pe Crișul Alb, însă acțiunile lor nu au fost cu adevărat periculoase. Gazdele s-au acomodat, parcă, mai repede la condițiile dificile de joc și au și deschis tabela la prima oportunitate clară de gol. Bozian și Buta au combinat bine la marginea careului, dar cel care a marcat a fost golgheterul Ceaca cu un șut de la 14 metri la colțul lung. Era minutul 31 și până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic demn de consemnat.

Repriza secundă a început perfect pentru Oșorhei. „Centralul” Botaș a considerat că Feieș a ridicat prea sus piciorul în duelul cu Lupașcu și a acordat penalty. A executat precis Lupuț și scorul era din nou egal. Loviturile au continuat pentru amfitrioni și în minutul 51 Ceaca a ieșit de pe teren accidentat. Înlocuitorul acestuia, Ivancea, a obținut o lovitură liberă de la marginea careului, dar „torpila” brazilianului Rodriguez a trecut puțin pe lângă poarta lui Hava. Față de prima parte, sebișenii au avut mai mult inițiativa, iar în minutul 75 Buta se putea prezenta singur față în față cu goalkeeperul advers, însă a fost oprit prin fault de Nistor. Orădeanul a și fost eliminat de pe teren cu această ocazie. Superioritatea numerică a gazdelor putea să se concretizeze și pe tabelă, dacă reluarea din apropiere a lui Budur nu ar fi fost respinsă în corner în ultimul moment de un fundaș al lui Bodea. Însă și orădenii puteau da lovitura în ce de-al doilea minut de prelungire. După bâlbâielile repetate în careul Naționalului, Lucian Todea a avut toată poarta în față, dar a tras pe lângă, incomodat fiind de un adversar.

Sebiș: Șoltesz – Cr. Feieș, Siminiceanu, Albert, Budur (min. 84 Mohamed) – Bozian (min. 92 Toader), Rodriguez, Avădanei, Suslak – Buta (min. 88 Susan), Ceaca (min. 51 Ivancea). Antrenor: Mihai Petcuț

Oșorhei: Hava – Fitero, Pintea, Nistor, Arsene – Ember, Lupuț, Andor (min. 84 Moiose) L. Todea (min. 92 Ban) – Blănaru (min. 64 Galea), Lupașcu (min. 90 Dobrescu). Antrenor: Cosmin Bodea

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 11:41 Stiri
Pe aceeași temă