Lincar rămâne suporterul Damilei: „Este multă seriozitate. Se va clasa pe locurile 3-4”

Marius ANGHEL 30 Dec. 2012, 16:00 Diverse
Lincar rămâne suporterul Damilei:**

Damila încheie un an de grație, punctat de o promovare istorică în eșalonul secund și un tur mult peste așteptări în Seria B2, terminat pe locul 4. Finalul de an nu fost unul fast însă pentru alb-verzi, care, după cele două eșecuri consecutive din finalul turului, s-au văzut nevoit să se resemneze și cu plecarea artizanului succeselor Damilei, antrenorul Erik Lincar, care a demisionat din motive familiale.

După ce a lăsat o impresie excelentă la Vâlcea în decursul acestui an, Lincar este convins că Damila va continua proiectul promovării și după despărțirea dureroasă de el. „Este normal să regret că plec, la Damila am cunoscut satisfacția promovării fără niciun eșec în retur și a unui tur de excepție în Liga a II-a. Cu această ocazie vreau să le mulțumesc fraților Nițu, care au asigurat buna desfășurare a lucrurilor,  jucătorilor cu care am promovat din C, celor cu care am lucrat în Liga a II-a și oficialilor de la club, Munteanu și Medrea. La ambiția de care au dat dovadă frații Nițu, cred că veți auzi de Damila și în Liga I. Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc și suporterilor de la Drăgășani, care au fost alături de noi. La Damila este multă seriozitate și veți vedea că se va clasa pe locurile 3-4, iar la anul va trage la promovare. Voi fi suporterul echipei și să sper că va mai exista cândva o colaborare cu Damila”, a declarat Erik Lincar.

Tânărul tehnician spune că nu a luat încă o decizie în privința viitorului său. „Au fost ceva discuții, dar deocamdată nu știu ce va fi. Nu merg oriunde și în orice condiții, nu mă grăbesc” a mai afirmat Lincar.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 30 Dec. 2012, 16:00 Diverse
Pe aceeași temă