„Relațiile de joc nu sunt tocmai cele mai bune”

Marius ANGHEL 08 Nov. 2012, 13:50 Liga 2

Cu toate că brăilenii au câștigat partida cu Rapid CFR Suceava, luni după-amiază, primul antrenament din această săptămână a început cu o ședință de aproape o oră, timp în care, antrenorul Alin Pânzaru a analizat atât jocul pe ansamblu al echipei cât și cel individual al elevilor săi din acel meci.

Înainte de a începe antrenamentul propriu-zis, antrenorul brăilean a făcut câteva referiri la rece despre acel joc. Pânzaru a considerat că elevii săi au fost afectați de înfrângerea categorică din cupă, dar că la pauză a reușit să-i scoată din blocajul psihic în care erau.

„Rapid Suceava nu ne-a lăsat niciun fel de spații de manevră, s-a închis foarte bine în apărare și noi nu am avut replică. Cu sucevenii am făcut cea mai slabă primă repriză a noastră din acest campionat. Înfrângerea de la Galați i-a afectat pe jucători, au fost blocați psihic și acest lucru s-a văzut în teren. La pauză i-am lăsat puțin să se liniștească și apoi le-am spus că sunt în stare să câștige acest meci, iar în repriza a doua am controlat jocul în totalitate. În statistici rămâne doar rezultatul”, a explicat Alin Pânzaru.

Înainte de a pleca spre jucătorii săi, antrenorul brăilean a transmis un mesaj pentru spectatori, pe care îi roagă să fie mai aproape de echipă.

„Știu că toată lumea vrea rezultate la Brăila, dar nimeni nu ține cont de faptul că această echipă s-a încropit în această vară și că relațiile de joc nu sunt tocmai cele mai bune. Îi rog pe suporteri dacă au ceva de reproșat să-mi reproșeze mie, pe jucători să-i încurajeze pentru că asta este menirea fanilor, să ne ajute în momentele critice, nu să ne descurajeze”, este rugămintea lui Pânzaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 08 Nov. 2012, 13:50 Liga 2
Pe aceeași temă