„Se putea mai bine, dar există cauze pentru care ne mulțumim cu acest egal”

04 Sep. 2012, 15:04 Campionat

Președintele „Bătrânei Doamne” a urmărit derby-ul de la Timișoara de la nivelul tribunei oficiale a arenei „Dan Păltinișanu”, alături de vicepreședintele Consiliului Județean, Eusebiu Psitru și Daniel Tudor, fostul goal-keeper al „textiliștilor”. Imediat după ultimul fluier final al arbitrului George Găman, Giovanni Catanzariti a coborât pe teren, și-a felicitat pe fugă jucătorii, dar s-a și întreținut preț de câteva minute cu cei menționați mai sus, dar și antrenorul Adrian Falub și directorul administrativ, Dorin Stana.

În mare, concluzia italianului a coincis cu cea a „principalului” UTA-ei, expusă la conferința de presă de după meci. „Pot să spun că m-a surprins puțin absența lui Boștină din formula de start a Timișoarei, dar, chiar și așa, Poli a fost o echipă cu talie. Aici am suferit noi puțin, dar după intrarea lui Weller și Miron, lucrurile s-au echilibrat eici. De fapt, jucătorii care au venit de pe bancă, inclusiv Bucur, au intrat foarte bine în meci”, crede Catanzariti.

Tot șeful „alb-roșiilor” a simțit că se putea mai mult luni seara pe Bega, dar, pe de altă parte, are și motive să se declare în final mulțumit cu primul punct în campionat. „Se putea și ma bine și asta pentru că nici adversarul nu a pus foarte mari probleme. A fost o primă repriză în care nu am făcut prea multe, dar, după pauză, când am jucat mai mult cu mingea pe jos, am devenit mult mai periculoși. Dar, să nu uităm că venim după o vară lungă, după o amânare nejustificată cu două săptămâni a stratului sezonului și la Timișoara am avut destui fotbaliști debutanți. Nu vreau să vorbesc despre cine mi-a plăcut din echipă și cine mai puțin. Per ansamblu, însă, am motive să fiu optimist pentru viitor”, a adăugat Gio.

Această atitudine a președintelui utist e provocată și de faptul că până la meciul de vineri, cu CS Mioveni, există mari șanse ca italienii Buono și Nazari să obțină și ei drept de joc, în timp ce căutarea a încă unui atacant de careu continuă. „Ne mai bazăm și pe fotbalistul argentinian care întârzie puțin la Arad din pricina unei legături areiene, dar și pe Marcelinho. Am decis să-l legitimă și pe el, în speranța că își va reveni curând după accidentarea suferită și na va putea ajuta în acest tur”, a mai afirmat Giovanni Catanzariti.

Sursa: Sport Arad

04 Sep. 2012, 15:04 Campionat
Pe aceeași temă