„Trebuie să-i las locul altcuiva”. Eugen Trică își motivează demisia de la Metalul Reșița, după 8 etape

Marius ANGHEL 09 Nov. 2015, 18:31 Seria 2

Înfrângerea suferită sâmbătă de Metalul Reșița în campionatul Ligii 2, 0-1 cu Universitatea Cluj, pe propriul teren, în etapa a 12-a, i-a pus capac antrenorului Eugen Trică. Tehnicianul și-a anunțat oficial demisia după ce a bifat al optulea meci pe banca rosso-nerilor în care a înregistrat șase înfrângeri. Cu patru puncte obținute dintr-un total de 24, Trică renunță repede la post, declarând că a venit cu sufletul, însă nu a reușit mai mult.

„Această înfrângere m-a făcut să iau o decizie, să renunț la postul de antrenor principal. Așa este normal, trebuie să-i las locul altcuiva, eu știu, poate se va schimba ceva. Sper să aibă mai mult noroc. Nu putem continua așa, din înfrângere în înfrângere, așa că cea mai bună decizie este să renunț și din momentul ăsta Eugen Trică nu mai este antrenorul Metalului Reșița. Îi urez succes celui care va veni după mine. Sper să facă treabă bună. Echipa are nevoie și de noroc, dar și de multe alte lucruri. Le mulțumesc jucătorilor și lui Cătălin (Cătălin Rufă – n.r.) pentru colaborare, asta a fost să fie, am încercat, am venit cu sufletul, din păcate nu am reușit mai mult”, a spus, citat de caon.ro, Eugen Trică.

Metalul Reșița este ultima clasată în Seria a II-a, pe locul 14, cu patru puncte, și se află pe loc retrogradabil direct în Liga 3. Prima echipă pe care ar trebui să o depășească pentru a merge cel puțin la play-out ar fi FC Caransebeș, o altă grupare cu probleme financiare din Caraș-Severin, care are zece puncte.

Rezultatele Metalului Reșița în acest sezon de Liga 2:

– antrenor Marian Pană –
Et. 1: Metalul Reșița – Olimpia Satu Mare    0-5
Et. 2: CSM Râmnicu Vâlcea – Metalul Reșița    3-2
Et. 3: Metalul Reșița – FC Brașov        2-3
Et. 4: FCM Baia Mare – Metalul Reșița        3-0

– antrenor Eugen Trică –
Et. 5: Metalul Reșița – FC Caransebeș        0-2
Et. 6: Șoimii Pâncota – Metalul Reșița        0-0
Et. 7: FC Bihor Oradea – Metalul Reșița    2-1
Et. 8: Metalul Reșița – Chindia Târgoviște    0-1
Et. 9: UTA Bătrâna Doamnă – Metalul Reșița    5-1
Et. 10: Metalul Reșița – Unirea Tărlungeni    3-1
Et. 11: Gaz Metan Mediaș – Metalul Reșița    3-0
Et. 12: Metalul Reșița – Universitatea Cluj    0-1

Foto: Express de Banat

Marius ANGHEL 09 Nov. 2015, 18:31 Seria 2
Pe aceeași temă