Szabo, instalat pentru a cincea oară ca antrenor principal la FC Brașov: „Am ceva de reparat după sezonul trecut”

Marius ANGHEL 10 Sep. 2015, 14:29 Seria 2
Szabo, instalat pentru a cincea oară ca antrenor principal la FC Brașov:**

FC Brașov i-a găsit repede înlocuitor demisionarului Cosmin Bodea. Noul tehnician al „stegarilor” este chiar fostul antrenor din momentul retrogradării și actualul șef al Centrului de Copii și Juniori al clubului, Adrian Szabo. Acesta a fost prezentrat oficial, joi, în cadrul unui conferințe de presă, de președintele Vasile Dochița.

Adrian Szabo (55 de ani) a semnat un contract pe doi ani cu FC Brașov, revine pentru a cincea oară ca antrenor principal și are ca obiectiv promovarea în Liga 1 încă din acest sezon. „După demisia lui Bodea ne-am reorientat rapid și l-am ales pe Szabo. Este un antrenor care cunoaște foarte bine clubul. Szabo a semnat un contract pe doi ani cu FC Brașov, iar obiectivul este unul foarte clar: promovarea. Rămân la ideea că avem un lot foarte bun cu care putem ataca promovarea, iar Szabo cred că este antrenorul potrivit să se ocupe de echipă”, a declarat, citat de Monitorul Expres, Dochița.

„Consider că promovarea este un obiectiv realizabil”

Adrian Szabo a început cu o glumă conferința de presă. „Acum am încălecat, nu am descălecat”, a spus noul antrenor al stegarilor, referindu-se că este la al cincilea mandat la FC Brașov.

„Am acceptat rapid să vin înapoi la echipă, pentru că eu consider că am ceva de reparat după ceea ce s-a întâmplat campionatul trecut. Eu sunt dator acestui club. A contat și faptul că am fost dorit cu adevărat de toți cei din conducere. Împreună cu jucătorii îmi doresc foarte mult să revenim în Liga 1. Consider că promovarea este un obiectiv realizabil și sunt convins că toți jucătorii din lot își doresc să joace în Liga 1. Nu îmi este teamă. Avem mare nevoie de victorie la Reșița, pentru că apoi lucrurile vor fi mai ușor de reglat. Sper să obținem o victorie concludentă, după un joc bun”, a spus Adrian Szabo.

Primul meci pe bancă de la revenirea lui Adrian Szabo la FC Brașov va fi sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare, la Reșița, cu Metalul.

Marius ANGHEL 10 Sep. 2015, 14:29 Seria 2
Pe aceeași temă