Robu lămurește situația lui Dan Alexa la ACS Poli și afirmă că lista cu posibilii înlocuitori ai demisionarului Timofte e foarte lungă

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 22 May. 2015, 20:56 Seria 2
Robu lămurește situația lui Dan Alexa la ACS Poli** și afirmă că lista cu posibilii înlocuitori ai demisionarului Timofte e foarte lungă

Primarul Timișoarei a ținut să lămurească azi situația de la ACS Poli după zvonurile apărute în ultimul timp în presă. Prin mijlocul de comunicare preferat, facebook-ul, Nicolae Robu l-a confirmat în funcție pe Dan Alexa și a explicat care e situația postului de manager sportiv, rămas vacant prin demisia lui Ion Timofte. Conform edilului, numărul persoanelor cu care s-a discutate e chiar mai mare decât cel vehiculat.

Conform unui articol speculativ apărut azi în presa centrală la Timișoara ar fi urmat să descindă familia Reghecampf, iar cu cei doi întregul staff al ex-stelistului. Pe acest fond, Nicolae Robu a publicat un nou comunicat pe pagina sa de socializare. „NOI SUNTEM OAMENI DE CUVANT, si prin urmare: DACA EXISTA O CERTITUDINE LA ACS POLI, ATUNCI ACEEA ESTE CA ANTRENOR PRINCIPAL PENTRU LIGA I VA RAMANE DAN ALEXA!”, a subliniat primarul Orașului de pe Bega.

Cât despre postul de manager, după ce s-a confirmat plecarea lui Ion Timofte, Robu a precizat la „punctul 2” al postării că: „Clubul ACS POLI are vacant postul de manager sportiv in urma demisiei lui Ioan Timofte si este in discutii cu mai multe persoane -chiar mai multe decat cele aparute in presa- pentru ocuparea lui. Eu vreau ca selectia sa se faca profesional, pornind de la CV, viziune si plan managerial si, prin urmare, am solicitat conducerii Clubului sa procedeze ca atare”. Printre persoanele cu care a discutat oficial ACS Poli se numără Daniel Stanciu, Ovidiu Burcă și Cristian Bobar.

„Mari finanțatori”

Primarul Nicolae Robu insistă din nou și pe varianta înregimentării unor noi investitori. În viziunea sa noua lege nu afectează contribuțiile alocate către nou promovata pe prima scenă. „Clubul ACS Poli este in discutii si cu posibili mari finantatori. Clubul nu va fi, insa, instrainat -atata vreme cat legea permite institutiilor publice sa fie asociate la organizatii non profit pentru sustinerea sportului de performanta-. Finantatorii au oferta de a deveni membri asociati cotizanti, cu drepturi si obligatii derivate din acest statut si stipulate in contractul de asociere”, a mai explicat acesta.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 22 May. 2015, 20:56 Seria 2
Pe aceeași temă