ACS Poli e prima echipă ce va activa în noul sezon al Ligii 2 care a dat start pregătirii. 34 de jucători a avut Ionuț Popa la primul antrenament

Marius ANGHEL 16 Jun. 2016, 12:45 Pregătiri, amicale

Retrogradată din prima ligă, ACS Poli Timișoara este prima echipă ce va activa în noul sezon al Ligii 2 care a dat start pregătirilor. Miercuri după-amiază, Ionuț Popa și secundul Sorin Bălu au avut la primul antrenament 34 de jucători, dintre cei care au activat în Liga 1 regăsindu-se doar Robert Elek, Cristian Bărbuț și Cristian Bocșan. Pedro Henrique și Gabriel Cânu, alți doi jucători care mai au contracte cu echipa bănățeană au absentat.

Pe lângă numeroșii tineri care au fost prezenți la primul antrenament al echipei ACS Poli, veniți să-l impresioneze pe Ionuț Popa și să spere la un loc în lotul ce va activa în Liga 2, la reunire au fost prezenți și Alexandru Popovici (27 ani) și Miodrag Todorov (21 ani). Ca noutăți îi putem aminti și pe Dragoș Dragalina (28 ani) și Emanuel Vasi (18 ani), doi mijlocași aduși de antrenor de la fosta sa echipă, Șoimii Pâncota.

„Căutăm jucători pe care să nu-i păcălim”

Noutăți la pregătirile echipei ACS Poli vor continua să apară în aceste zile, Ionuț Popa anunțând că până în acest weekend va avea la dispoziție un lot de 50 de jucători. „Sunt 34 azi, 50 vor fi până sâmbătă, în funcție de cum se mișcă băieții și de inspirația noastră va rămâne un număr aproximativ cu lotul dorit. Cânu și Pedro intră în aceste planuri. Ne dorim jucători din zonă dacă se poate, dar am luat legătură și cu jucători care au fost în Seria I a Ligii a II-a, căutăm jucători pe care să nu-i păcălim, să-i ademenim aici, să încercăm formarea unui lot cât mai aproape de cerințe și cât mai rapid. Și pe Trandu, pe Poparadu vreau să-i aduc, unii dintre ei meritau să rămână în locul acelor străini aduși. Dragalina e un jucător pe care l-am recomandat aici, Vasi trebuie să crească pentru că are trei-patru ani de juniorat la Manchester City, am cerut președintelui să-l rețină pe 2-3 ani…”, a declarat, citat de pressalert.ro, Ionuț Popa.

Pregătirea centralizată începe de luni și va dura două săptămâni, urmând a se desfășura pe plan local, în timp ce al doilea stagiu se dorește a fi efectual în Serbia.

Lotul pe care ACS Poli l-a avut la reunire: Rusu, M. Contra – Fridrich, Todorov, Cherecheș, Bocșan, Popovici, Artean, Elek, Motreanu, Bărbuț, Livan, Boldea, Timiș, Al. Postolache, Vădrariu, Velcotă, Vasi, D. Băban, Rus, Mailat, Sorescu, Bârnoi, Podină, L. Oprea, Pop, Pădurariu, Dăruială, Codrean, Gânju, Haruț, Dragalina, Popan, Andreici.

Foto: PressAlert

Marius ANGHEL 16 Jun. 2016, 12:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă