FC Brașov are un nou staff tehnic. Dochița a acceptat să fie președinte

Marius ANGHEL 15 Jun. 2015, 16:46 Seria 2
FC Brașov are un nou staff tehnic.** Dochița a acceptat să fie președinte

Tehnicianul Cosmin Bodea, în vârstă de 42 de ani, este noul antrenor al echipei FC Brașov, el înțelegându-se, luni, cu membrii conducerii clubului pentru un contract pe două sezoane, transmite corespondentul Mediafax.

La FC Brașov, Cosmin Bodea va face echipă cu Flavius Moldovan, care va fi antrenor secund, dar și cu Andrei Șanta, care se va ocupa de pregătirea portarilor.

„Este adevărat că ne-am înțeles pentru un contract pe doi ani. Mă bucur că mă întorc la Brașov, am petrecut ani frumoși din cariera mea de jucător aici și pot spune că este echipa mea de suflet. Sper să facem treabă bună”, a spus Cosmin Bodea.

În cariera de antrenor, Cosmin Bodea a mai antrenat echipele Precizia Săcele, FCM Târgu Mureș, Gaz Metan Severin, CS Oșorhei și Olimpia Satu Mare, toate formații de liga a doua sau a treia. În rezonul recent încheiat, Bodea a pregătit pe Olimpia în prima parte a campionatului, apoi, din cauza rezultatelor proaste, s-a renunțat la serviciile sale și a fost readus Tiberiu Csik.

Tot luni s-a decis ca omul de afaceri brașovean Vasile Dochița să fie președinte al clubului FC Brașov, iar Romeo Pașcu rămâne președinte onorific și consilier al patronului Ioan Neculaie. Ilie Vâju e administrator delegat.

În urma ședinței în care Cosmin Bodea a fost numit antrenor principal, conducătorii clubului au stabilit ca pentru următorul sezon obiectivul să fie menținerea în eșalonul secund.

Marius ANGHEL 15 Jun. 2015, 16:46 Seria 2
Pe aceeași temă