Curtean a înscris din nou pe „Dan Păltinișanu”

21 Sep. 2011, 21:44 Cupa

Golul al doilea al lui Poli în meciul de Cupă, cu Ceahlăul, este unul important pentru marcatorul Alex Curtean. Mijlocașul a reușit să marcheze din nou pentru Poli, pe teren propriu, după o pauză lungă. Ultimele goluri marcate de Curtean pe stadionul „Dan Păltinișanu” au fost cele din august 2010 (etapa a 3-a a sezonului trecut); Fotbalistul de 24 de ani a marcat atunci de două ori, iar Poli învingea pe CFR Cluj cu 3-2.

„Da, nu am mai marcat de anul trecut, din meciul cu CFR Cluj. A trecut multă vreme, dar am stat și șase luni de zile, am fost accidentat, înainte de accidentare jucam și pe un post mai defensiv, pot să zic, dar acum au trecut toate, sper să fie tot mai bine, să câștigăm meci de meci în campionat și să ne distanțăm de celelalte echipe”, a declarat Alex Curtean.

Mijlocașul timișorenilor rămâne la părerea că declarațiile critice ale lui Marian Iancu la adresa jucătorilor sunt constructive. „Am spus și după meciul de la Bistrița, când ne-a criticat, că a vrut să ne motiveze și cred că s-a văzut. Sperăm și pe mai departe să dăm goluri și să câștigăm meciuri. Cred că domnul Iancu este mulțumit că am câștigat și, dacă va fi cazul, o să ne mai urechieze, ca să zic așa. Laude cred că vom primi doar la sfârșit de an, dacă vom promova”, a spus Curtean.

Ricketts: „Voi marca în curând”

Tossaint Ricketts a pus și el umărul la victoria lui Poli în fața Ceahlăului, însă este dezamăgit că nu a marcat în poarta nemțenilor.

„Am vrut să demonstrăm în acest meci că putem juca în prima ligă, că putem să învingem o echipă din prima ligă. Cred că echipa a jucat foarte bine și datorită acestui lucru jocul a fost mai ușor decât ne-am fi așteptat. Ar trebui să avem mai multă încredere în noi acum, după ce am învins o echipă mai bună decât toate cele pe care le-am întâlnit în acest sezon. Acum știm că ne putem bate cu oricine. Nu sunt pe deplin mulțumit dacă nu înscriu, dar sunt fericit că am câștigat și că mergem mai departe. În fiecare meci îmi doresc să dau gol și sunt convins că o voi face cât mai curând”, a declarat Ricketts.

Atacantul canadian a marcat un singur gol în acest sezon, în deplasare cu ALRO Slatina, partidă pe care Poli a câștigat-o cu 3-2.

articol scris de Radu FAUR

21 Sep. 2011, 21:44 Cupa
Pe aceeași temă