Vali Velcea e, în sfârșit, mulțumit de echipa sa: „Am jucat excelent”

Marius ANGHEL 20 Apr. 2013, 16:16 Campionat
Vali Velcea e, în sfârșit, mulțumit de echipa sa:**

ACS Poli a câștigat un meci foarte important, împotriva Damilei, scor 2-0. Antrenorul timișorenilor își laudă jucătorii, catalogând jocul prestat de ei drept unul „excelent”.

„Am câștigat unul dintre cele mai importante jocuri de până acum. Spun asta pentru că cele mai importante jocuri sunt cele care vor urma. Am câștigat puncte vitale pentru a nu ieși din cursa promovării. Echipa a practicat un joc excelent. Toate jocurile noastre de până acum au fost bune, însă cel de astăzi a fost excelent, pentru că am avut și finalitate. Mi-aș dori să rămanem la fel, echilibrați, cum am fost pe toată durata săptămânii. Am simțit că se vor depăși la acest joc, pentru că le-a ajuns cuțitul la os, cum se spune”, a declarat Velcea după prima victorie pe teren obținută de echipa sa în acest retur.

Coincidență sau nu, victoria aceasta a venit după ce doi jucători importanți, Dina și Goge, au fost excluși din lot. „Cei doi sunt un caz închis. Poate că a avut un efect în subconștientul fiecărui jucător plecarea lor. Dacă nu aveam erori și eliminări in celelalte partide eram altundeva”, a spus Velcea.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

 

Marius ANGHEL 20 Apr. 2013, 16:16 Campionat
Pe aceeași temă