„Sunt convins că echipa poate mai mult de atât”

14 Oct. 2011, 22:42 Campionat

Roland Nagy anunțase înaintea partidei cu Gaz Metan Severin că în cazul în care echipa nu va lua toate punctele cu formația pregătită de Cosmin Bodea și cu cea a Gloriei Bistrița își va da demisia. Cu Gazul jucătorii au jucat și pentru viitorul băncii tehnice, iar la final scorul, 3-1, a mai liniștit apele la Arad. La finalul partidei, antrenorul arădean a recunoscut că jocul încă scârțâie, dar echipa a fost mai pragmatică.

„Încă suferim și sunt convins că echipa poate mai mult decât atât. Nu suntem acolo unde ne dorim. Nu am avut nicio victorie acasă, asta ne-a afectat încrederea și era o presiune mare asupra noastră. S-a văzut asta în joc, dar la acest meci am fost pragmatici. Am înscris din penalty, am avut om în plus, dar nu am reușit să avem liniștea și calmul necesare, să avem un joc mai legat, mai solid, să evoluăm cu dezinvoltură, așa cum mi-aș dori. Am avut avantaj, dar am fost egalați din păcate dintr-o fază fixă.
Le-am spus băieților la pauză să fim mai concentrați, să ținem de minge, să punem probleme însă a venit acel fault banal și egalarea. Am suferit după această fază, dar important e că am reușit să revenim în avantaj. Am obținut trei puncte. Este o victorie care ne dă încredere, deoarece avem potențialul de a ne exprima mult mai bine în joc decât am făcut-o până acum.”
a declarat Roland Nagy.

Tehnicianul arădenilor nu s-a putut pronunța în privința arbitrajului, spunând doar că probleme au fost și sunt tot timpul.

Articol și foto de Sergiu DANIEL

14 Oct. 2011, 22:42 Campionat
Pe aceeași temă