Ionuț Popa clarifică statutul său la UTA: „Antrenor nu voi mai fi niciodată, am dat sfaturi tehnice din respect pentru clubul de la care m-am lansat”

Mihai Andries 20 Apr. 2014, 13:34 Campionat
Ionuț Popa clarifică statutul său la UTA:** „Antrenor nu voi mai fi niciodată, am dat sfaturi tehnice din respect pentru clubul de la care m-am lansat

Adrian Marțian credea că venirea lui Ionuț Popa la cârma echipei va stinge și nemulțumirile fotbaliștilor cu privire la restanțele financiare. „Mister” a coborît joi în iarbă, a condus ultimul antrenament înainte de meciul de la Oradea, însă a doua zi avea să constate că tot ceea ce a stabilit cu jucătorii nu a avut valoare, fiindcă aceștia nu au mai intrat pe teren.

„M-a sunat după meci Marțian să-mi spună că au jucat juniorii. Nu e treaba mea că jucătorii și patronul nu se înțeleg, eu am acceptat să conduc antrenamentul de joi din respect pentru clubul care m-a lansat ca tehnician. Mai departe, chestiile legate de bani și nemulțumirea fotbaliștilor nu mă privesc. Repet, nu-mi pare rău că am cedat rugăminților lui Giovanni Catanzariti, Adrian Marțian, dar și a jucătorilor să conduc o ședință de pregătire ce s-a dovedit inutilă, căci acest lucru nu s-ar fi întâmplat niciodată dacă nu era în joc numele UTA-ei. Iar antrenor nu voi mai fi niciodată,  o să mă limitez la sfaturi de ordin tehnic, tactic și motivațional”, a punctat Ionuț Popa.

Întrebat dacă de la începutul săptămânii viitoare s-ar mai prezenta la antrenamentele „alb-roșiilor” , știind că vestiarul stă pe un butoi de pulbere din pricina restanțelor financiare, Ionuț Popa a precizat: „S-ar putea să nu se mai apeleze la mine, fiindcă echipa ar avea nevoie de un antrenor și eu nu mai doresc să fiu antrenor. Cu sfaturi mai pot ajuta, însă e greu dacă nu imposibil ca echipa să se salveze dacă această situație de incertitudine continuă, iar la meciurile oficiale merg juniorii. Și așa după înfrângerea de la Oradea, obiectivul este compromis în mare măsură”.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 20 Apr. 2014, 13:34 Campionat
Pe aceeași temă