FC Brașov are 18 goluri marcate în ultimele două etape. „Măcelul” stegarilor arată însă dezastrul din Liga 2, cu jucători neplătiți sau juniori aruncați forțat în teren

  • FC Brașov a marcat cu 8 goluri mai mult decât Barcelona în ultimele două partide oficiale.
  • După 11-2 cu Metalul Reșița, miercuri, echipa de sub Tâmpa a „zdrobit” FC Bihor cu 7-2, sâmbătă.
  • Antrenorul orădenilor, Dan Mănăilă, anunță finalul echipei: „Asta a fost istoria acestui club”.


FC Brașov a devenit „coșmarul” ligii secunde. 11-2 și 7-2 sunt ultimele scoruri înregistrate de, atenție, echipa de fotbal, nu de hochei! După ce miercuri au demolat o echipă de puști pusă în teren de Metalul Reșița, pentru că titularii au avut „tupeul” să protesteze deoarece nu au fost plătiți. Sâmbătă a venit un alt „meci-distracție” pentru brașoveni, cu FC Bihor, o echipă cu jucători neplătiți de 9 luni, aflată în pragul desființării. Scorul a fost din nou unul de hochei, dar Adrian Szabo nu s-a bucurat excesiv după meci și a scos în evidență problemele ultimelor două adversare, mai mult decât meritele propriei formații. „Nu mă așteptam la un astfel de scor, dar problemele care macină fotbalul românesc astea sunt. Am venit cu frică la Oradea, pentru că întâlneam o echipă rănită în orgoliu după ultimul meci. Noi ne-am propus maximum de puncte în aceste trei etape și sper să câștigăm și ultimul meci”, a spus Adrian Szabo.

Și Romică Pașcu a evidențiat problemele financiare cu care se confruntă FC Bihor. „Dacă această echipă ar fi fost plătită, probabil că nu am fi câștigat, poate că am fi pierdut. Păcat de acești băieți”, a declarat oficialul lui FC Brașov.

Mănăilă: „Asta a fost istoria acestei echipe”

Dan Mănăilă, antrenorul lui FC Bihor, crede că echipa sa se va desființa la finalul lunii decembrie dacă nu se va întâmpla „o minune”, iar în fața acestei realități rezultatul de sâmbătă pălește. Totuși, Mănăilă a acuzat și arbitrajul. „Nu știu ce mai este de zis. Probabil altfel ar fi fost scorul, dacă ni s-ar fi acordat cel puțin un penalty din cele două avute. Cu siguranță am fi vorbit de alt rezultat. Nu că nu am fi pierdut, dar nu ar fi fost scorul așa drastic. Dacă nu se întâmplă o minune până pe 15 sau 16 decembrie, aceasta a fost istoria acestei echipe”, a spus Mănăilă.

FC Brașov e pe locul 4 în Seria a II-a, cu 31 de puncte, cu trei mai puține față de liderul CSM Râmnicu Vâlcea, iar în ultima etapă din acest an întâlnește pe teren propriu pe Chindia Târgoviște. În schimb, FC Bihor e pe locul 12, cu 13 puncte, iar sâmbăta viitoare joacă în deplasare la FCM Baia Mare.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: FC Bihor

Pe aceeași temă