Curelea: „Suntem încrezători în forțele noastre”

Mihai Andries 24 Apr. 2014, 15:33 Campionat
Curelea:**

Golgheterul Universității Craiova a declarat la conferința de presă de azi a clubului oltean că este important ca echipa să câștige, nu contează cine marchează. Costin Curelea își dorește ca în partida cu Gloria alb-albaștrii să demonstreze că formează cea mai valoroasă echipă din întrecere.

„Jocul cu Bistrița este, precum toate celelalte din play-off, o finală pentru noi. Chiar dacă suntem de valori echilibrate, ne dorim să câștigăm la o diferență cât mai mare, să arătăm că suntem cea mai bună echipă a seriei. Atmosfera este bună, iar rezultatele din ultima perioadă ne dau curaj să abordăm meciurile cu încredere. Deși este important pentru mine să marchez, îmi doresc în primul rând să câștige echipa”, a comentat atacantul

Despre întâlnirile directe din sezonul regulat, Curelea a spus: „În primul meci n-am evoluat. Cel de-al doilea a fost un joc echilibrat în care se putea întâmpla orice. Din păcate pentru noi, Bistrița a marcat după o greșeală defensivă. Nu ne așteptăm la surprize din partea lor: va veni să se apere și va încerca contraatacul. Până nu suntem matematic promovați nu ne vom opri”.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 24 Apr. 2014, 15:33 Campionat
Pe aceeași temă