„Cu un gram de noroc puteam câștiga”

17 Sep. 2011, 18:04 Campionat

UTA nu se regăsește în partidele de pe teren propriu din acest campionat. După remiza albă cu Juventus București și eșecul cu CSM Râmnicu Vâlcea a urmat încă un rezultat dezamăgitor în fața celor de la ALRO Slatina. Arădenii au o problemă în a găsi drumul spre poarta adversarilor pe stadionul „Francisc Neumann”, reușita lui Gâlcă din etapa a treia rămănând singura văzută de arădeni pe gazonul din Calea Aurel Vlaicu.

„Suferim în joc, nu am reușit nici acum să marcăm pe teren propriu, avem o singură reușită în trei meciuri, ceea ce nu ne avantajează. Nu mai e atât de frumoasă victoria de la Oradea dacă nu am reușit să o legăm cu una și la acest meci. Am întâlnit o echipă bună, care, chiar dacă are doar două puncte, și-a vândut scump pielea. Atâta timp cât nu reușim să înscriem creăm și ne vom crea în continuare probleme”, a declarat Roli Nagy.

Fanii arădeni și-au pierdut răbdarea spre finalul confruntării cu Slatina și – la final – i-a apostrofat la scenă deschisă pe utiști. „Ne-a lipsit golul, e normal ca lumea să fie nemulțumită. Se așteaptă altceva de la noi, nu e ceea ce își doresc suporterii, dar nici noi. Nu am avut luciditatea necesară, dar, totuși, cu un gram de noroc puteam câștiga. Așa cum am mai spus-o, nu e nicio problemă, eu mă pun la dispoziția conducerii, dar se așteaptă prea multe dintr-odată. Nu mai e răbdare, am pierdut unii jucători, au venit alții, e încă nevoie de timp. Se uită de unde am plecat, unde am ajuns, nu putem face totul peste noapte. Dar UTA e UTA, îmi asum responsabilitatea rezultatelor, dar nu eu sunt problema”, a mai punctat „principalul” arădenilor.

Sursa: Sport Arad

Foto: Sergiu DANIEL

17 Sep. 2011, 18:04 Campionat
Pe aceeași temă