Bălu, deranjat de speculații: „Nu am venit aici să ajutăm pe alții sau să o încurcăm pe Poli. Am venit să ne vindem scump pielea”

Bălu, deranjat de speculații:**

Tehnicianul lui FC Caransebeș a fost foarte aprins la conferința de după jocul cedat, scor 1-2, la Timișoara. Sorin Bălu a recunoscut superioritatea lui ACS Poli, dar a ținut să răspundă pe un ton vehement speculațiilor conformă cărora „gugulanii” urmau să se predea azi. Partida din această seară s-a încheiat de altfel cu multă tensiune între cele două tabere.

„A fost un joc tipic de campionat. Cu o echipă Poli foarte bună în prima repriză, ne-a pus în dificultate. Am fost dominați net. În a doua am echilibrat foarte tare jocul, am egalat norocos, dar norocul face parte din sport. Încă suntem o echipă în formare. Am dat dovadă de naivitate. Să egalezi și să încasezi apoi imediat gol, nu îmi vine să cred. Însă, azi echipa noastră a câștigat respectul oamenilor. Nu am venit la Timișoara să dăm meciul. Noi jucăm doar pentru noi, banii noștri, mulți sau puțini, e problema noastră. Le-am spus și băieților că avem trei variante: să câștigăm, sa facem egal sau să ne câștigăm respectul. Nu jucăm nici pentru banii lui Poli, Vâlcea sau Olt, doar pentru banii lui FC Caransebeș”, a declarat Sorin Bălu. „Toată lumea spunea că venim să dăm meciul, am fost la două minute să luăm un punct”, a subliniat antrenorul cărășean pe un ton foarte vehement.

„A fost ironia lui Alexa”

Bălu nu a gustat nici declarațiile „Chirurgului” dinaintea jocului, de care acesta a spus de altfel după partidă că aveau rol de destabilizare a „gugulanilor”. „Asta a fost o ironie a lui Alexa (n.r. FC Caransebeș are obiectiv promovarea), noi nu ne-am schimbat niciun obiectiv. Până la urmă nu are de unde să știe Alexa ce obiectiv avem noi. Noi avem obiectiv să jucăm și la anul în Liga a II-a. Să fim o echipă frumoasă, corectă, care să joace orice meci pe teren, cu oricine. Echipa noastră a fost motivată la fel ca la oricare joc. Nu am venit aici să ajutăm pe alții sau să o încurcăm pe Poli. Știam că întâlnim o echipă mai bună. Am venit să ne vindem scump pielea. Să ne facem jocul pe profilul jucătorii noștri”, a mai precizat Bălu.

FC Caransebeș a rămas cu cinci puncte după patru runde în Liga a II-a.

Sursa: Sport9
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

 

Pe aceeași temă