Bölöni, președinte de onoare la FCM ASA Târgu Mureș! Edi Iordănescu antrenor principal!

Mihai Andries 16 Jun. 2013, 13:24 Campionat
Bölöni, președinte de onoare la FCM ASA Târgu Mureș!** Edi Iordănescu antrenor principal!

Sătule de neîmpliniri, autoritățile locale, zorite de nerăbdarea unor oameni cu dare de mână, dar și cu implicare în fotbal, au decis să schimbe radical direcția în care a mers, până acum, fotbalul local. Concret, după terminarea campionatului, s-a decis renunțarea la serviciile fostului conducătord Aurelian Băbuțan și înlocuirea lor cu oameni competenți, care să readucă fotbalul din „€œorașul florilor” pe prima scenă.

Deși multă vreme secrete, tratativele au dus la conturarea unui nou grup ce va prelua destinele clubului. Concret, în funcția de președinte de onoare al noii echipe ar fi numit, săptămâna viitoare, Ladislau Boloni. Alături de acesta, în calitate de finanțator, dar și de președinte executiv, ar veni Tiberiu Petriș. Fost comentator sportiv la Radio Tg. Mureș, fost președinte de club la AEK Politehnica Timișoara sau Universitatea Cluj, fost impresar, Petriș a reușit să capaciteze autoritățile locale pentru a oferi tot ce este necesar fotbalului.

Bani pentru echipă sunt, sponsori noi,persoane fizice sau firme de tradiție au venit, baza materială este foarte bună. De gestionarea lucrurilor s-ar ocupa Daniel Stanciu, fost ziarist, impresar, dar și om cu diverse funcții de conducere la echipe de prima ligă, FC Vaslui, Politehnica Timișoara sau Steaua. El l-ar avea alături pe Edi Iordănescu, în calitate de antrenor principal. Cert este însă un fapt nou, va reapare denumirea de ASA Tg. Mureș, titulatura, palmaresul și culorile revenind la club. De asemenea, se dorește readucerea lângă echipa a tuturor numelor grele din fotbalul mureșean, fotbaliști cu sute de prezențe în prima ligă, a căror experiență este absolut necesară, neglijați în ultima vreme de cei care s-au perindat pe la club.

 

Sursa: Sport Total FM

Mihai Andries 16 Jun. 2013, 13:24 Campionat
Pe aceeași temă