Iordănescu: „Trei jucători în care am încredere mi-au spus că au fost contactați de intermediari”

Mihai Andries 29 Sep. 2013, 15:25 Campionat
Iordănescu:**

După 1-1 cu CS U Craiova, antrenorul ASA Târgu-Mureș, Edi Iordănescu, s-a declarat nemulțumit de rezultat și de prestația brigăzii de arbitri.

„Felicit echipa pentru felul în care s-a dăruit, pentru cum au luptat și au crezut în șansa lor până în ultimul minut. A fost însă foarte greu să ne remontăm fizic atunci când s-a restabilit echilibrul numeric, după ce am jucat aproape 60 de minute cu un om în minus. După părerea mea, am pierdut două puncte, dar sunt convins că acești jucători vor reprezenta în curând cu cinste fotbalul târgumureșean. Ce am constatat la finalul meciului, că băieții care au primit cartonașul roșu plângeau în vestiar și nu știau pentru ce l-au primit, iar în privința arbitrajului, ce să spun? Am văzut cum centralul avea în mână cartonașul roșu pentru a i-l arăta lui Izvoranu și de la margine i se spunea să arate doar galben. Nu vreau să spun mai multe, am fost și așa trimis pe nedrept două etape în tribună”, a concluzionat Edi Iordănescu.

Referitor la incidentele de la finalul meciului, acesta a spus că era prea departe de acel loc și nu știe exact ce s-a petrecut. „Veneam dinspre bancă și nu aveam cum să văd ce s-a petrecut acolo. Să analizeze aceste aspecte cei în drept. Nu vreau să contest nici legitimitatea echipei din Craiova, este un oraș cu mare tradiție în fotbalul românesc și merită să aibă o echipă, dar acestea pornesc de jos, din ligile inferioare. La fel și despre scandalul iscat înainte, pot afirma că trei jucători în care am deplină încredere au venit la mine și au declarat că au fost contactați de anumiți intermediari. Nici despre acest lucru nu vreau să spun mai multe, așa cum am spus, să cerceteze cei care sunt în drept, să analizeze și să ia măsuri”, a încheiat antrenorul.

 

Articol scris de Mihai VEREȘ

Mihai Andries 29 Sep. 2013, 15:25 Campionat
Pe aceeași temă