Vâlcea și-a pierdut golgheterul. Marius Staicu a cerut să fie liber și dorința i s-a îndeplinit: „M-ar bucura să meargă la Liga 1”

Vâlcea și-a pierdut golgheterul.** Marius Staicu a cerut să fie liber și dorința i s-a îndeplinit:

Golgheterul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Marius Staicu (28 ani), se desparte de clubului din Zăvoi după doar un an. La insistențele jucătorului, atacantul și conducerea clubului au ajuns marți la un acord amiabil pentru rezilierea contractului scadent în vara viitoare.

„Suntem foarte mulțumiți de evoluțiile lui Staicu, și-a făcut pe deplin datoria, nu are rost să ne opunem dacă el vrea să plece la mai bine. Ne-am înțeles deja cu el pentru rezilierea contractului. Oricum el a avut în cap să plece înainte de meciul cu Bihor.  Din acest motiv, nici nu a mai fost concentrat la ultimele jocuri. Din punctul meu de vedere, ar face un pas înainte și m-ar bucura să meargă la Liga 1” a spus managerul clubului, Lucian Munteanu.

În prima parte a sezonului, Staicu a jucat pentru CSM Râmnicu Vâlcea în 17 meciuri și a reușit 13 goluri. Vârful originar din Timișoara a primit mai multe oferte, fapt care l-a determinat să ceară rezilierea acordului cu CSM.

Marius Staicu era al doilea în clasamentul golgheterilor Seriei a II-a, după Marius Matei de la FC Brașov, care are 15 goluri marcate în 18 meciuri. În toată Liga a 2-a este al treilea clasat, și după Valentin Alexandru de la Dunărea Călărași, care are tot 15 goluri date, însă după 17 meciuri.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă