Revin și „greii” la Șoimii. A doua partea a lotului s-a alăturat pregătirii. Alin Pavel e unul dintre noii sosiți

Revin și

După trei zile de trialuri, vizați fiind câțiva fotbaliști tineri, Șoimii Pâncota a demarat oficial pregătirile pentru noul sezon de Liga a II-a. Nu a fost o reunire cu prea multe noutăți, fie că vorbim despre fotbaliști noi sau dintre cei doriți în continuare în „alb-negru”. Față de săptămâna trecută, lângă Dubeștean, Cuedan, Dan și Gîlcă, au mai venit doar Irimia și Traore, în timp ce Rusu, Issa sau Polgar se lasă așteptați.

Ca și nume important la capitolul noutăți îl regăsim pe cel al lui Alin Pavel. Mijlocașul central cu profil defensiv și-a încheiat aventura cu FC Olt încă din luna aprilie și, din câte se pare, și-a dat acordul de principiu de a juca din nou în Podgorie, alături de bunul său prieten Alin Mihai. De la Poli, a venit în probe Patrik Niță, un mijlocaș lateral de 19 ani.

Cristi Irimia și-a luat rolul în serios ca antrenor cu portarii, avându-i sub comandă pe orădeanul Sălăjan și „pecicanul” Rus. Probabil, în zilele ce urmează o să apară și câteva „piese” grele, cu care conducerea clubului încă se află la stadiul de negocieri. Cert este că Ionuț Popa a cerut ca în cel mult 10-12 zile să aibă lotul complet în proporție de 90%.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă