Digbeu revine la Sebiș, Mureșan e variantă de fundaș stânga

Digbeu revine la Sebiș,** Mureșan e variantă de fundaș stânga

În ziua reunirii lotului, campioana toamnei în Liga a 3-a (seria a IV-a) a oficializat ultimele mutări ale iernii. „Digbeu revine de la Chiajna, iar Mureșan întărește rândul jucătorilor sub 21 de ani. Din punctul nostru de vedere, avem un lot complet cu care ne putem atinge obiectivele acestui campionat”, a anunțat Gheorghe Feieș, primarul orașului Sebiș.

Ivorianul Dodo Digbeu revine pe malul Crișului Alb după o jumătate de an, timp în care a făcut tușa la Concordia Chiajna. Mijlocașul ofensiv de 24 de ani a trăit cele mai bune clipe ca fotbalist în tricoul UTA-ei în stagiunea 2009-2010, dar a avut prestații bune și campionatul trecut în culorile Naționalului. În vară, mirajul Ligii 1 l-a atras pe fotbalistul de culoare, însă acesta preferă să joace din nou constant și încerce să promoveze cu sebișenii.

La Sebiș și un fundaș stânga văzut la un moment dat drept urmașul lui Răzvan Raț la naționala mare României. Mădălin Mureșan a fost crescut de Universitatea Cluj, a și câștigat un titlul național de juniori în „alb-negru” și a mai evoluat în eșalonul trei la Fortuna Poiana Câmpina și Unirea Jucu . Abrudean dublează astfel un post unde îl are ca primă opțiune pe Neacșu, un alt fotbalist sub 21 de ani.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă