Primarul Brăilei promite ajutor clubului de fotbal pentru a scăpa de insolvență: „În luna ianuarie vom putea rezolva lucrurile”

Marius ANGHEL 20 Dec. 2014, 19:02 Liga 2
Primarul Brăilei promite ajutor clubului de fotbal pentru a scăpa de insolvență:**

CF Brăila ar putea scăpa mult mai repede de datoriile către Finanțe și de insolvența cerută de această administrație și aprobată de curând de Tribunalul Brăila. Potrivit ziarului Obiectiv Vocea Brăilei, primăria Brăila va încerca în noul an să ajute clubul de fotbal pentru a ieși din această situație. Cel puțin așa a promis edilul șef, Aurel Simionescu, după desfășurarea ultimei ședințe ordinare din acest an a Consiliului Local Municipal de vineri, 19 decembrie.

O nouă alocare de la bugetul local ar putea-o scăpa pe CF Brăila de insolvență. Totuși, banii ar putea veni la începutul anului 2015 pentru că din 2014 au mai rămas puține zile și nu mai este timp pentru o nouă rectificare bugetară.

„Să vedem ce disponibilități mai sunt și, cel mai probabil, anul viitor vom vedea ce e de făcut, pentru că din acest an au mai rămas doar vreo 10 zile. În orice caz, eu cred că în luna ianuarie vom putea rezolva lucrurile”, a spus Simionescu, citat obiectivbr.ro.

La începutul lunii decembrie, Tribunalul Brăila a aprobat cererea Finanțelor locale de deschidere a procedurii generale a insolvenței împotriva debitoarei SC „Clubul de Fotbal Brăila” SA, în contul unei datorii de peste 270.000 lei. Suma reprezintă obligații fiscale datorate statului, aferente drepturilor salariale plătite jucătorilor pe parcursul anului 2013.

Marius ANGHEL 20 Dec. 2014, 19:02 Liga 2
Pe aceeași temă