Farul, cu Alexandru Stoica one-man show, s-a jucat cu Poseidon! Prima parte a amicalului a fost o „nebunie”

Marius ANGHEL 25 Jan. 2020, 21:31 Pregătiri, amicale

Farul s-a impus cu scor de tenis, 6-1 (5-0), în al doilea amical desfășurat în această pregătire de iarnă, după ce în precedentul test trecuse cu 4-0 de echipa under 19 a clubului. De această dată, sâmbătă, la Tuzla, echipa constănțeană a învins-o pe Poseidon Limanu-2 Mai, ocupanta locului 8 în Seria a 2-a a Ligi 3. Alexandru Stoica a fost one-man show pentru Farul, cu patru goluri marcate, unul din penalty, o altă lovitură de pedeapsă obținută, cât și o pasă decisivă.

Primă repriză nebună, cu două penalty-uri și trei bare, toate pentru Farul

Partida amicală desfășurată pe stadionul din Tuzla, pe durata a două reprize de câte 60 de minute, a avut primul gol în minutul 10, când Alexandru Stoica a transformat o lovitură de pedeapsă acordată pentru un fault asupra lui Ionuț Stoica. Două minute mai târziu, Ștefan Cană a nimerit transversală, după o lovitură superbă de cap, anunță site-ul Farului. Diferența s-a majorat în minutul 15, același Alexandru Stoica profitând de o neatenție a defensivei adverse.

Tot decarul alb-albaștrilor, Alexandru Stoica, a înscris și al treilea gol, în minutul 26, după o pasă excelentă primită de la Ionuț Stoica. În minutul 37, a venit rândul lui Antonio Cruceru să nimerească bara, de această dată cea din stânga portarului. După alte patru minute, Ionuț Stoica și-a trecut numele pe lista marcatorilor, fiind servit perfect de Alex Stoica. A urmat o nouă bară din partea lui Cruceru, dar scorul primei reprize a fost stabilit în minutul 49, dintr-un penalty scos de același Alex Stoica și executat de Baudouin Kanda.

A doua repriză a fost mai cuminte, cu câte un gol de fiecare echipă

În repriza secundă, antrenorul Ianis Zicu a efectuat mai mult schimbări, folosind întreg lotul avut la dispoziție, inclusiv cei doi juniori, Ștefan Rus și Patrick Ciolacu, dar jucătorii aflați în probe.

Chiar și așa, Alexandru Stoica și-a trecut în cont a patra reușită, cu o lovitură de cap din centrarea venită de la Dimciu Halep, în minutul 74, chiar înainte de a fi schimbat. Pe final, în minutul 82, oaspeții au înscris golul de onoare prin Alexandru Țugui.


Farul, prima repriză: Udeanu – Nicola, Cană, Antoche, Carabela – Cruceru Cărăruș, Greu – Kanda, I. Stoica (Halep 40), Al. Stoica
Farul, repriza a doua: Ieșeanu – Nicola (Ciolacu 80), I. Ursu, Antoche, D. Panait – D. Toma, Mitrov, Ardelean – Al. Stoica (Gândac 80), Halep (Șt. Rus 80), Hordouan

Vlad Muțiu, Viorel Lică și Mădălin Martin au fost menajați.

Poseidon Limanu-2 Mai: Moroșanu – Nedelcu, L. Gheorghe, Al. Dumitru, R. Mocanu – Beșleagă, Bolat, Erd. Cogali, Bolojan – Enis Cogali, Pîslaru
Au mai jucat: Oarză, Bileca, Zanfir, P. Pazăr, C. Neagu, Creteanu, E. Vlăduț, Pîrvulescu, Brais, Țugui, Bîrdar

Pe 2 februarie, „marinarii” vor pleca în Antalya (Turcia), în stațiunea Lara, unde vor efectua un cantonament până pe 15 februarie. În cadrul acestui stagiu, alb-albaștrii vor susține patru partide amicale.

Foto: FC Farul Constanța

Marius ANGHEL 25 Jan. 2020, 21:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă