CSM Reșița a încasat a doua înfrângere în amicalele din Turcia. Ultima achiziție a evoluat tot meciul

CSM Reșița a suferit, luni, al doilea eșec în amicalele desfășurate în stagiul de pregătire din Turcia. Al patrulea test al jucătorilor lui Dorinel Munteanu a fost cedat cu 1-2 cu Olimp Khimki, a șasea clasată în Seria Vest a ligii a treia din Rusia.

După eșecul cu bulgarii de la FC Montana (scor 0-3), egalul cu sârbii de la Proleter Novi Sad (scor 2-2) și victoria cu letonienii FK Tukums (scor 1-0), CSM Reșița a cedat, astăzi, jocul cu rușii de la Olimp Khimki. Unicul gol al cărășenilor i-a aparținut lui Laurențiu Buș, una dintre cele 13 achiziții ale echipei din această iarnă. Totodată, pentru Reșița a debutat și ultimul jucător adus în lot, fundașul Alin Dudea. Acesta a fost utilizat pe toată durata partidei.

Împotriva aceleiași echipe din Rusia a jucat pe 7 februarie și SCM Gloria Buzău, divizionara secundă câștigând cu 1-0.

În acest joc, Dorinel Munteanu a folosit următoarea echipă: Cobrea (Zimmermann 70′) – Laur. Rus (Szijj 60′), Dudea, Erichot (Vasiu 65′), R. Ispas (Caragea 80′), Țegle, C. Cristea (L. Dobre 60′), Breșneni (Danci 46′), Laur. Buș (Dat 55′), Astafei (D. Ene 46′), Luboya (Dodoi 53′).

CSM Reșița mai are programat un singur amical în stagiul de pregătire din Antalya, joi, de la ora 15:00, cu FC West Armenia, vineri urmând a reveni în țară.

Foto: CSM Reșița

Pe aceeași temă