Chindia și-a încheiat seria amicalelor cu o victorie la scor. Neguț, în formă maximă în prima repriză

Marius ANGHEL 15 Feb. 2019, 19:02 Pregătiri, amicale
Chindia și-a încheiat seria amicalelor cu o victorie la scor.** Neguț, în formă maximă în prima repriză

Chindia Târgoviște și-a încheiat astăzi, 15 februarie, cu o victorie, seria meciurilor amicale desfășurate în 2019 și așteaptă nerăbdătoare reînceperea campionatului Ligii 2, care se va produce vinerea viitoare, chiar pe teren propriu, de la ora 14:00, în fața Aerostarului Bacău.

În ultimul test desfășurat în perioada de pregătire de iarnă, echipa lui Viorel Moldovan a câștigat cu 4-1, la stadionul de la Aninoasa, meciul cu AFC Hărman, ocupanta locului 11 în Seria a 5-a a Ligii 3.

În fața unui adversar modest, ales special pentru ca elevii lui Viorel Moldovan să-și ridice moralul înaintea primului joc oficial, târgoviștenii au trecut la scor, prin golurile marcate de Cristian Neguț, Mihai Neicuțescu și Alin Nisipeanu.

Neguț a stabilit scorul pauzei, prin golurile marcate în minutele 25 și 39. În partea secundă, Mihai Neicuțescu a majorat diferența în minutul 68, pentru ca Robert Vasiloi să reușească în minuutl 78 golul de onoare al brașovenilor. În ultimele minute, Alin Nisipeanu (88) a trimis și el mingea în plasă și a stabilit rezultatul final, 4-1.

Viorel Moldovan a început amicalul cu Hărman în formula: Aioani – Martac, Bg. Șandru, Dudea, Dumitrașcu – Mihaiu, Novac, Liv. Mihai, Crinel Stoica – Cr. Neguț, Neicuțescu. În partea secundă a utilizat și restul jucătorilor apți.

În 2019, Chindia a desfășurat opt amicale, în care a înregistrat trei victorii (2-1 cu Unirea Bascov, 3-1 cu CS Balotești și 4-1 cu AFC Hărman), trei egaluri (1-1 cu FC Voluntari, CS Mioveni și Metaloglobus) și două înfrângeri (0-2 cu Rapid și Daco Getica București).

Pentru Chindia urmează meciul oficial cu Aerostar, vineri, de la ora 14:00, la Târgoviște, iar pentru AFC Hărman un nou joc test, duminică, de la ora 11:00, în deplasare, cu KSE Târgu Secuiesc.

Foto: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 15 Feb. 2019, 19:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă