FRF a stabilit programul dublei manșe a barajului dintre Dunărea Călărași și UTA Bătrâna Doamnă. Vezi cine va fi prima echipă gazdă

Marius ANGHEL 30 May. 2016, 14:25 Special
FRF a stabilit programul dublei manșe a barajului dintre Dunărea Călărași și UTA Bătrâna Doamnă.** Vezi cine va fi prima echipă gazdă

După ce Rapid București a scăpat de depunctarea de șase puncte dictată inițial de FIFA și anulată astăzi, 30 mai, și a promovat matematic în Liga 1, Dunărea Călărași, a doua clasată din play-off, va fi reprezentanta Seriei I a Ligii 2 în primul baraj de accedere în prima ligă. Călărășenii vor juca împotriva echipei UTA Bătrâna Doamnă, care a terminat pe locul 2 în play-off-ul Seria a II-a, după liderul Gaz Metan Mediaș. Câștigătoarea va întâlni apoi într-un nou baraj, ultimul, pe FC Voluntari, iar câștigătoarea va promova/rămâne în Liga 1.

În urma acestor decizii, FRF a organizat astăzi, la Casa Fotbalului, tragerea la sorți pentru stabilirea programului barajului dintre ocupantele locului secund din cele două serii de play-off. Meciul tur dintre Dunărea Călărași și UTA Bătrâna Doamnă are loc la Călărași, miercuri, pe 1 iunie, iar returul pe se va disputa sâmbătă, 4 iunie, la Arad. Ambele meciuri se vor disputa de la ora 18:00, eventuale schimbări fiind posibile în funcție de televizările acestora.

Învingătoarea dublei manșe dintre Dunărea Călărași și UTA Bătrâna Doamnă va disputa un nou baraj pentru accederea în primul eșalon, de această dată cu FC Voluntari, antepenultima clasată în play-out-ul Ligii 1. Aceste meciuri sunt programate pe 8 și 12 iunie, orele de disputare urmând a fi anunțate ulterior. Câștigătoarea acestui al doilea baraj va evolua în sezonul viitor al Ligii 1, competiție din care au retrogradat direct Petrolul Ploiești și ACS Poli Timișoara.

Marius ANGHEL 30 May. 2016, 14:25 Special
Pe aceeași temă