EXCLUSIV! Tudorel Dumitru a demisionat!

10 Oct. 2011, 18:43 Liga 2
EXCLUSIV! Tudorel Dumitru** a demisionat!

Rezultatele negative, precum și locul ocupat în clasament au pus Otopeniul, echipă cu pretenții, pe un butoi cu pulbere. Acesta avea să explodeze după meciul pierdut fără drept de apel, la Mangalia, în fața unei echipe cu adevărat modeste. Toate acestea au dus la demisia antrenorului Tudorel Dumitru care, prin decizia de a renunța la postul de antrenor principal și-a propus să creeze un șoc benefic pentru echipă. Deși nu va mai ocupa nicio funcție în staff-ul echipei, Dumitru va fi păstrat în cadrul clubului urmând să se ocupe, cel mai probabil, de centrul de copii și juniori.

Situația rămâne cel puțin tensionată la gruparea ilfoveană. Conducerea clubului a întocmit o listă cu posibilii ocupanți ai băncii tehnice, dar nu au hotărât încă cine va fi tehnicianul care va prelua frâiele echipei din Otopeni. O decizie va fi luată, cel mai probabil, în cursul zilei de mâine.

„Este adevărat că Tudorel Dumitru a demisionat. Personal, cred că la mijloc a fost vorba de ghinion, dar și de unele arbitraje. Au fost destule meciuri în care Tudorel Dumitru nu a putut alinia echipa pe care și-o dorea, din cauza accidentărilor și a suspendărilor. Mă refer și la arbitraje pentru că, dacă privim în urmă, o să vedem destule partide în care CS Otopeni a evoluat în inferioritate numerică, sau a fost taxată cu lovituri de pedeapsă” Mugur Porumbacu (director executiv)

Articol scris de Raul MIHAI

10 Oct. 2011, 18:43 Liga 2
Pe aceeași temă